ESNAF ODALARINDAN AHDE VEFA


İskenderun esnaf odaları başkanları, emekli olup avukatlık bürosu açan ilçe eski kaymakamı H. Hasan Özyiğit’i çalışma ofisinde ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulundular.
Dörtyol ve en son İskenderun Kaymakamlığı görevinin başarı ile tamamlayan ve emekliye ayrılan H.Hasan Özyiğit, İskenderun’da kalarak avukatlık mesleğini sahilde açtığı yeni ofisinde sürdürmeye başladı.Görev yaptığı süre içinde İskenderun esnaf odaları başkanları ile her zaman güzel diyaloglar kuran, fikir alışverişinde bulunan Av. Hasan Özyiğit, ziyaretten duyduğu memnuniyeti aktardı.
Ziyaret esnasında duygulanan Özyiğit, “Esnaf oda başkanlarımızın her zaman sıcak ilgisiyle karşılaştım. Bir bütün olarak kardeşlik ve dayanışma içerisinde birlikte hareket ettik. Bu ziyaret beni oldukça duygulandırdı. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.
Esnaf odaları adına konuşan HESOB Başkan Vekili Uğur Fırat ise, “İskenderun Kaymakamlığı sürecinde başarılı hizmetleri ile her zaman Sayın Özyiğit ile birlikte uyum içerisinde çalışmanın hazzını yaşadık. Emekli olduktan sonra şehrimizde kalması ise bizleri ayrıca mutlu etti. Kendisine yeni işinde ve yeni ofisinde hayırlı işler diliyoruz. Güzel geçen sohbetimizde bizi ağırlayan Sayın Özyiğit‘e oda başkanlarım adına teşekkür ederim” dedi.Ziyaret, hoşsohbet ortamında geçti. Haber: Yılmaz AKPINAR