SEVAL KİRMİT YAZAR, ’YAŞAM PARODİSİ’Nİ TANITTI


İş kadını Seval Kirmit Yazar yazdığı ilk kitabı ‘Yaşam Parodisi’ni İskenderun Gazeteciler Cemiyeti’nde basın mensuplarına tanıttı.
Bu kitapta başta anneler olmak üzere iş adamlarının çeşitli meslek guruplarının kendilerini bulacağını pek çok kişiye yaşamdan damıtılmış mesajlar verildiğini ifade eden Seval Kirmit Yazar, “Benim kitabımda herkes kendini bulacak. İş adamı da, avukat da, öğrenci de ev hanımı da” diye konuştu.

‘BENİM ÜÇÜNCÜ BEBEĞİM’
Başarılı diş hekimi olan eşi Emir Selim Yazar ile birlikte geldiği İGC’de kitabını tanıtan, Palmiye Hastanesi’nin de Yönetim Kurulu Üyesi Seval Kirmit Yazar, “Kitabım roman değil ama roman denemesi gibi. Kısa deneme yazıları şeklinde yazdım. Bu kitap benim üçüncü bebeğim. Kitabı okuyan inanıyorum ki kendini sorgulayacak. Bu Dünya’da neden var olduğunu, yaşama amacını, yaptıklarını, yapacaklarını düşünecek. Aslında öğrendiklerimi hayatta yaptıklarımı, yapacaklarımı anlatıyorum. Bu kitap kendimle ilgili farkındalığımın en üst düzeye çıktığı nokta. Ben bunları kısa kısa yazarak hayatın bana neler kazandırdığını anlatmaya çalıştım. Çok emek verdim. Anneliğimi anlatıyorum, İş dünyamı da anlatıyorum. Umarım okuyana faydalı olur” dedi.
İskenderun Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veysel Cıncık da Seval Kirmit Yazar’a kitabı için hayırlı olsun diyerek, “İş dünyasında çok başarılı olan bir iş kadını olarak yazarlıkta da aynı başarıyı göstereceğinize inanıyoruz. Edebi konularda böyle bir girişimde bulunmak önemli bir cesaret, kutluyoruz” dedi.İGC Başkanı Cıncık kitaplarını imzalaması için Yazar’a bir kalem armağan etti. Eşi Emir Selim Yazar ile İGC’ye gelen Seval Kirmit Yazar salonda bulunan gazetecilere birer kitap imzaladı.160 sayfalık ‘Yaşam Parodisi’ adlı kitabın şu an da bazı kitap evlerinde satıldığı ve yakında tüm Türkiye’ye dağıtılacağı öğrenildi. Seval Kirmit Yazar’ın çeşitli kitap fuarlarına katılarak kitabını imzalayacağı da ifade edildi.
Haber: Cuma KESEROĞLU