‘KURTLAR VADİSİ KAOS’ DİZİ OLUYOR


İskenderunlu hayranlarıyla ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ Sinema filmini birlikte izlemek üzere ekip arkadaşlarıyla gelen AVM’ye gelen Necati Şaşmaz, vadi takipçilerine dizinin tekrar başlayacağı tarihi de açıkladı.Tüm Türkiye’de kısa süre önce vizyona giren, 15 Temmuz darbe girişimi ve perde arkasını anlatan ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ Sinema filmini hayranlarıyla izlemek üzere İskenderun‘a gelen Erhan Ufuk, Cahit Kayaoğlu ve Necati Şaşmaz, Park Forbes Alışveriş Merkezi’nde hayranlarıyla buluştu. Hayranlarının yoğun ilgi gösterdiği Kurtlar Vadisi ekibi platforma güçlükle ilerleyerek ulaştı.‘Kurtlar Vadisi Vatan’ Sinema filminin oyuncuları Erhan Ufuk, Cahit Kayaoğlu ile platformdan hayranlarını selamlayan Necati Şaşmaz, Şehitler ve gaziler adına ‘Kurtlar Vadisi Vatan’ filmini yaptıklarını belirterek bu vesileyle ziyarete geldiklerini söyledi.

DİZİ, ŞUBAT 2018’DE TV’DE BAŞLIYOR
Hayranlarının dizi ne zaman başlıyor sorusu üzerine Necati Şaşmaz Kurtlar Vadisi takipçilerine müjdeyi vererek “Kurtlar Vadisi Vatan filminin izlemeleri bittikten sonra, Şubat ayı (2018) itibariyle inşallah televizyonda karşınızda oluruz. Adını da ‘Kurtlar Vadisi Kaos’ koyduk. Bakalım ülkemizde başkaları tarafından oynanan diğer oyunlar neler, onları gözlemleyip sizlere anlatmaya çalışacağız” dedi.

FİLMİ İYİ İZLEYİN YORUM BEKLİYORUZ
Kurtlar Vadisi Vatan filminin ip uçlarını da hayranlarına aktaran Necati Şaşmaz “15 Temmuz darbe gecesi neler olabilirdi, perde arkasından aralayarak anlatmaya çalıştık. Bizim sınırımızdan, bize bir taciz söz konusu olabilirdi ama olmadı, Allah oyunlarını bozdu. Allah plan yapanların en iyisidir. O plan tersine döndü, yine bu filmde anlattığımız üzere sınırımızın hemen dibinde yaşananları bugün görüyoruz. Sizlerden filmi iyi izlemenizi, yorumlarınızı bize göndermenizi rica ediyorum” diye konuştu. Haber: CUma KESEROĞLU