KARACAN, ‘YEREL YÖNETİMLERE ÖNEM VERİYORUZ’


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan, AK Partinin yerel yönetimlere büyük önem verdiğini belirtti. Karacan, AK Parti ilçe kongreleri için geldiği Hatay’da, TBMM İdare Amiri ve Hatay Milletvekili Orhan Karasayar ile birlikte, İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil’i ziyaret etti. Karacan, yerel yönetimlerin önemine değinerek,” İskenderun’da olmaktan son derece mutluyum. Belediye Başkanımızı ziyaret ediyoruz. Biz yerel yönetimlere çok önem veren bir siyasi partiyiz” dedi.
Karacan, “AK Parti bir anlamda yerel yönetimlerden doğarak, büyüyerek merkezi idareye geldi. Önümüzdeki süreçlerde de en fazla önem verdiğimiz alanlardan biri yerel yönetimlerdir. Belediyelerimizi ziyaret ediyoruz, çalışmalar ve faaliyetler hakkında bilgiler alıyoruz. Belediye Başkanımız Seyfi Dingil’e çalışmalarında başarılar diliyoruz” diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil ise, ”AK Parti iktidarı ile birlikte ülkemiz her alanda büyük bir gelişme gösterdi. Bizlerde yerel yöneticiler olarak milletvekillerimizle, ilçe teşkilatımızla birlikte halkımıza en iyi hizmeti verme noktasında uyum içerisinde çalışıyoruz. İnsan odaklı çalışmalarımızı sürdürerek sosyal belediyecilik anlayışı çerçevesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz” diye konuştu. Yapılan konuşmaların ardından Başkan Seyfi Dingil, günün anısına Karacan’ a anı plaketi takdim etti.
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Harun Karacan daha sonra, İskenderun şehir merkezindeki esnafı ziyaret ederek hal hatırlarını sordu, bol kazançlar diledi.
Haber: Yılmaz AKPINAR