OKURSAN DÜŞÜNÜR’SÜN!


“Okursan Düşünür’sün, okumazsan düşünürsün” felsefesi ile halkı kitap okumaya teşvik eden Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç, kültür/sanat alanında önemli hizmetler veriyor. Arsuz Belediyesi fuar alanında Kitap Otağı imza günlerinde bu hafta Hatay Şairler ve Yazarlar Derneği Başkanı Ali Parlak’ı, 50 yaşından sonra okuma yazma öğrenip 55 yaşında ilk kitabını yazan Hatice Yakut’u ve ömrünü şiire adamış Mehmet Gök’ü okuyucularla buluşturan Aşir Alkaç, büyük takdir görüyor.

Kitap severlerin yoğun ilgi gösterdiği imza günü ve söyleşisine Arsuz Milli Eğitim Müdürü Ramazan Dönmez de katıldı. İlçe Milli Eğitim müdürü Ramazan Dönmez yaptığı açıklamada “İlçemizde öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ve velilerimizle okuma kampanyası başlattık. Bu konu ile alakalı yeni kütüphaneler oluşturuyoruz. İlçemizde yazarlarımızın halkımızla buluşmasını önemsiyoruz. Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç Bey’e yaptığı bu güzel çalışmadan dolayı teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

Kitap Otağı sahibi Aşir Alkaç’da yaptığı açıklamada; “Geleneksel hale getirdiğimiz Kitap Otağı imza günlerinde davetimizi kırmayıp okuyucularımız ile bir araya gelen değerli yazarlarımıza ve bu etkinliğimizde bizleri yalnız bırakmayan Arsuz Milli Eğitim Müdürü Sayın Ramazan Dönmez Bey’e ayrı ayrı teşekkür ediyorum. 19 Ağustos Cumartesi günü Arsuz Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu fuar alanında siz değerli kitap severlerle iki genç yazarımızı daha buluşturacağız. 19 Ağustos Cumartesi günü saat 21:30’da siz değerli kitap severleri Arsuz Belediyesi fuar alanında Kitap Otağı imza günlerine davet ediyoruz” açıklamasında bulundu. Haber: Yılmaz AKPINAR