KAYMAKAM SOYTÜRK, ‘DAHA ETKİN VE VERİMLİ OLMALIYIZ’


İskenderun’da düzenlenen ‘Muhtarlarla Buluşma’ Toplantısı ile şehrin sorun ve ihtiyaçları belirlenerek, çözüm odaklı görüşmeler yapılıyor.
Halk Eğitim Merkezi Toplantı Salonu’nda İskenderun Kaymakamı Recep Soytürk başkanlığında gerçekleşen toplantıda; İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ferit Gül, İlçe Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Büro Amiri Komiser Yardımcısı Ramazan İnan, Hatay Büyükşehir Belediyesi 2.Bölge Koordinatörü Ahmet Serhat Beydilli, İskenderun Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Ömer Çolak, İlçe Yazı İşleri Müdürü Mehmet Gök, İlçe Nüfus Müdür Vekili Yıldız Sarıgül hazır bulundu.
Vatandaşların sorun ve ihtiyaçlarının belirlenerek, çözüme kavuşturulması noktasında Devlet büyüklerimizin gösterdiği özveri ve hassasiyetin İlçemizde de aynı kararlılık ve hassasiyetle uygulandığını ifade ederek sözlerine başlayan Kaymakam Soytürk, vatandaşlarımızın daha mutlu, huzurlu, müreffeh ve esenlik içerisinde yaşamasının teminini sağlamak amacıyla muhtarlarımızla istişarede bulunmak üzere bir araya gelindiğini, yapılacak toplantının kentimize ve İskenderun halkına hayırlı olmasını temenni ettiğini dile getirdi.

‘SORUNLARI BİRLİKTE AŞACAĞIZ’
Kaymakam Soytürk, muhtarlarımızın istek ve önerilerini dikkatle dinleyerek, çözüme kavuşturulması bakımından ilgili mevzuatın hükümlerini incelemek ve kurum yetkililerinin de görüşünü almak suretiyle istişare de bulundu.
İlgili mevzuat hükümleri esas olmak üzere, kurum ve kuruluşlar ile de işbirliği ve koordinasyon sağlanmak suretiyle kentimizdeki kamu hizmetlerinin daha etkin ve verimli sunulması konusunda hep birlikte gayret sarf edeceklerinin altını çizen Kaymakam Soytürk, güzide kent İskenderun’un ve çok değerli İskenderun halkının geleceği için yürüttüğümüz çalışmaları bugüne kadar olduğu gibi bugünden sonra da aynı kararlılıkla ve hassasiyetle devam ettireceklerini dile getirdi.

TEŞEKKÜR ETTİ
Kaymakam Soytürk, toplantının sona ermesinin müteakibinde katılımlarından ve çalışmalarından dolayı muhtarlarımıza ve ilgili kurum yetkililerine teşekkür etti.
Toplantıya katılım gösteren mahalle muhtarları ise, bu tür toplantılar vesilesiyle kentin idarecileri ve muhtarlarının buluşmasının sağlanması ve İskenderun’un sorun ve ihtiyaçları konusunda yöneltilen görüş ve önerilere hassasiyetle yaklaşılmasından dolayı memnuniyetlerini ifade ettiler. Haber: Yılmaz AKPINAR