GÖNLÜNÜZÜ, KALBİNİZİ AÇTINIZ


İskenderun Kaymakamı Hasan Özyiğit, emekliye ayrılmasından dolayı İskenderun’da bazı sivil toplum kuruluşlarını ziyaret etti. Çalıştığı süre boyunca esnafın yanında yer alan İskenderun Kaymakamı Özyiğit, esnaf oda başkanlarıyla helalleşti.
Burada oda başkanları tarafından çiçeklerle karşılanan Kaymakam Özyiğit daha sonra toplantı salonuna geçti. Tüm esnaf oda başkanları adına kısa bir konuşma yapan HESOB Başkanvekili, İskenderun Kuyumcular ve Saatçiler Odası Başkanı Uğur Fırat, “Yedi yıl boyunca Hatay’da görev yapan ve son dört yılını da İskenderun ve İskenderun halkına hizmete adayan İskenderun Kaymakamı H. Hasan Özyiğit’e teşekkür ediyorum. İskenderun’da iki kaymakam beyin gidişine çok üzülmüştüm; biri Ünal Erdoğan, diğeri sizsiniz. Elbette tüm kaymakamlarımız bizim için çok değerli. Ama sizlerle çok farklı bir iletişimimiz oldu” açıklamasını yaptı.
Özyiğit ise, “İnsan olarak yaşamanın gayesi, insanlar tarafından sevilip sayılmak. Bu anlamda bana gönlünüzü, kalbinizi açtığınız için sevilmeye layık gördüğünüz için teşekkür ediyorum. Ben de sizleri, ülkemi, bayrağımı, milletimi, devletimi seviyorum. Her konuda toplumsal duyarlılığı en üst seviyede sizlerle yaşadık. İnsan bizim için hep önemliydi önemli de kalacak. Görevlerimiz ne olursa olsun, temel prensiplerimiz, insan odaklı, insanın hak ve hürriyetiyle bir bütün olduğu noktasında yaşamımızı idame ettirmektir. Sizleri çok seviyorum” dedi.
Haber/Foto: Cuma KESEROĞLU