YÜKSELİŞ KOJEJİ SANATIYLA HUZUR KATIYOR!


Sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerle hayata pek çok pencereden bakmayı başarabilen, yeteneklerinin farkında ve kullanma becerisine sahip özgüveni yüksek çocuklar yetiştirmeyi hedefleyen Özel Yükseliş Koleji, bu kez Hatay’ın en kapsamlı Karma Resim Sergisi’ni düzenleyerek, bir ilke daha imza attı. Karakalem, pastel, sulu boya, pastel boya, akrilik, yağlıboya, seramik ve taş sanatından oluşan 830 eser büyük beğeni topladı.
Yükseliş Koleji, İskenderun Primemall AVM’de Hatay’ın en kapsamlı Karma Sergisi’nin açılışını yaptı. Yükseliş Koleji’nin yıl sonu resim ve minyatür bahçesi sergisi görenleri hayran bıraktı.
Bu özel çalışmada görev yapan Görsel Sanatlar Öğretmeni Meryem Yıldırım, Seramik eğitmeni Birsen Barlas, minyatür bahçe çalışmasını yürüten Özlem Unutkan ve İlkokul öğretmeni Ceren Çakı, okulun birbirinden özel ve güzel 830 eserini sergilemenin mutluluğunu yaşadılar.
Yükseliş Koleji Kurucusu Hayırsever İşadamı Nuri Üysen, İTSO Onursal Başkanı Halil Şahin, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Ayhan Bodur, HBB 3. Bölge Zabıta Müdürü Ahmet Keskin’in kurdelasını kestiği sergiye, okul müdürleri ve öğretmenler de katılım gösterdi. Yıl boyu hazırlanan eserleri sergilemenin heyecanını yaşayan Yükseliş Koleji öğretmenleri, daha ilk günden büyük beğeni toplayan serginin keyfini yaşadı. Yükseliş Koleji Kurucusu Hayırsever İşadamı Nuri Üysen açıklamasında, “Öğretmenlerimizin, öğrencilerimizin her biri ayrı ayrı yeteneklere sahip. Sergimizin bu anlamda çok farklı ve güzel olduğunu düşünüyorum. Görsel Sanatlar Öğretmenlerimize gösterdikleri sonsuz desteklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi. Haber: Yılmaz AKPINAR