MALİYETİ İSKELELER KARŞILAYACAK


İskenderun Gümrük Muhafaza Kaçakçılık ve İstihbarat Müdürlüğü hizmetinde kullanılan devriye ve operasyon botları ile personeline yaşam mahalli oluşturulması amacıyla; Bölge Müdürlüğü’nün denetimindeki Liman ve İskele Müdürleri ve Deniz Ticaret Odası’nın katılımı ile toplantı düzenlendi. Toplantı sonunda Deniz Ticaret Odası, Liman ve İskele yetkilileri ve Bölge Müdürlüğü’nün katılımı ile komisyon oluşturulmasına ve maliyetin tüm iskelelerce karşılanmasına karar verildi. Ayrıca, Liman ve İskele Müdürlerinden komisyonun verimli çalışabilmesi için azami gayret göstermeleri istendi.

ADAY MEMUR YETİŞTİRME EĞİTİMİ
Bu arada, Doğu Akdeniz Bölge Müdürlüğü ve bağlantı müdürlükleri emrinde görevli aday memurların 20 Mart 2017 ila 11 Mayıs 2017 tarihleri arasında eğitime alınmaları uygun görüldüğü bildirildi.
Söz konusu eğitim Bölge Müdürlüğü hizmet binası eğitim salonunda Bölge Müdürü Ali Aygün’ün açılış konuşması ile başladı. “İş hayatındaki mutluluğun özel yaşamı da etkilediğini” belirten Aygün, “Ülkemiz ve kurumumuz için özverili çalışmanın vicdani bir sorumluluk olduğunu, bu sorumluluğu yerine getirmenin yaşam boyu mutluluğun da önünü açacağını” söyleyerek, verimli bir eğitim dönemi temennisinde bulundu. Haber: Yılmaz AKPINAR