İSKENDERUN’DA MUHASEBECİLER HAFTASI KUTLANIYOR


İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Atatürk Anıt alanına çelenk sundular. İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası, 1 Mart Muhasebeciler Günü dolayısıyla Atatürk Anıt alanına çelenk sunma töreni düzenledi. Saygı duruşu ve çelenk sunumunun ardından bir konuşma yapan İskenderun Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler Odası Başkanı Merih Hasan Yıldırım; “Serbest Muhasebeci Mali Müşavirlik Mesleğinin toplumun tüm kesimlerine tanıtılması, ülke ekonomisine ve iş dünyasına sunduğu değer ve faydaya ilişkin farkındalık arttırılması amacıyla 1-7 Mart Muhasebe Haftası olarak kutlanmaktadır. Amacımız, burada meslektaşlarımız arasında birlik, beraberlik ve kaynaşma ruhunu arttırmak, sosyal aktivitelerle üyelerimizi daha çok bir araya gelmeyi hedeflemekteyiz” dedi.
Yıldırım, meslektaşlarının da sorunlarına değinerek şöyle konuştu; “Muhasebe ve Mali Müşavirlik hizmetleri ülke ekonomisine ve işletmelere önemli katkılar sağlamaktadır. TÜRMOB bir meslek örgütü olarak, başta Serbest Muhasebeci Mali Müşavir ve Yeminli Mali Müşavirler ile meslektaşlarımızın bağlı bulundukları odalara karşı sorumludur. Ancak toplumsal sorumluluklarımız da bulunmaktadır. Bu gün buraya sorunları anlatmaya değil, 1 Mart Muhasebeciler Haftası’nı kutlamak için toplandık, sorunların da zamanla aşılacağını umut etmekteyiz” dedi.
İskenderun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası üyeleri, Atatürk Anıt alanında düzenlenen çelenk sunma töreninin ardından, Muhasebeciler Odası’nda bir araya gelerek, bu anlamlı günlerini coşkuyla kutladılar. İskenderun’da uzun yıllar Muhasebeciler Odası Başkanlığı yapan odanın Onursal Başkanı Alaaddin Özbülbül’de tüm meslektaşlarının bu anlamlı gününü kutlayarak, birlik ve beraberlik mesajları verdi. Haber: Cuma KESEROĞLU