VURAL AİLESİ ARTIK ÜŞÜMEYECEK!


Gazeteniz GÜNEY’in 1 Şubat 2017 Çarşamba günkü sayfasında ‘Yardım edin, donuyoruz’ başlığıyla duyurduğu Akçay Mahallesi’nde ikamet eden anne/oğulun yardımına bir hayırseverimiz yetişti. Tavanı akıtan bakımsız bir evde oturan Vural Ailesi halı seremiyordu, soba kuramıyordu. Üstelik Yusuf Vural da tekerlekli sandalyeye mahkumdu, çalışamıyordu. Geçtiğimiz hafta duyurduğumuz yardım feryadın kulak veren MCG İnşaat Sahibi Muhammet Coşkun Gökkan, ekibiyle birlikte aileyi ziyaret ederek, evin tamamını baştan aşağı yeniliyor. Tadilat çalışmalarını mutluluk gözyaşlarıyla izleyen Anne Fehime Vural, “Muhammet Bey’den Allah razı olsun. Hemen yardımımıza koştu, evin her köşesine el attı. Öyle mutluyuz ki, o artık benim de oğlum” diyerek mutluluğunu paylaştı.

‘HAYALİMİZ GERÇEK OLDU’
İskenderun Akçay Mahallesi’nde tekerlekli sandalyeye bağlı olarak annesiyle yaşamak durumunda kalan Yusuf Vural, tavanı akıtan evlerinde soğuktan kırılıyorlardı. Gazeteniz GÜNEY’de duyurduğumuz aile dramı sonrasında, Vural Ailesi’nin yardımına koşan MCG İnşaat’ın sahibi Muhammet Coşkun Gökkan, tüm sorunlarına el attı. Haberin ardından konuya duyarlı yaklaşan, hiç düşünmeden ne gerekiyorsa gerekli tüm sorunları çözeceğini belirten MCG İnşaat sahibi Muhammet Coşkun Gökkan, ekibiyle birlikte eve geçerek inceleme yaptı. “Evin her köşesini tadilattan geçirin” talimatı veren Hayırsever İşadamı Coşkun, bir haftalık çok kısa bir sürede evin tamemen görünümünü değiştirdi.

‘HAYATIM BOYUNCA DUA EDECEĞİM’
Ekipler odanın akan tavanını restore etti, iç odaların tamamını ise asma tavanlarla yeniledi. Binanın damını ise önce şap ve ardından fayans döşenmesini sağladı. Evin içerisine girmek için gün sayan Anne Fehime Vural ile oğlu Yusuf Vural, ”Bizlere sahip çıkan Hayırsever Muhammet Coşkun Gökkan Bey’e ve gece gündüz evin yapımı için çabalayan personele çok teşekkür ederiyoruz. Kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Öylesine mutluyuz ki, rüyamızda bile göremeyeceğimiz eve sahip oluyoruz. Bu güzel insanlara hayatım boyunca dua edeceğim” dedi.
Evin tüm yapımını üstlenen ve hiçbir masraftan kaçınmayan MCG İnşaatın Sahibi Muhammet Coşkun Gökkan ise, evin diğer ihtayaçlarının karşılanması için ayrıca talimat verdi. Haber/Foto: Cuma KESEROĞLU