BU GENÇLER HALKLA İÇ İÇE!


İskenderun Belediyesi bünyesinde kurulan “Seyfi Başkan İskenderun’u Dinliyor” ekibi, sokaklarda dolaşarak vatandaşların talep ve şikayetlerini dinleyip, sorunların çözülmesi için çalışma yapıyor. Başarılı genç ekibin vatandaşlarla bire bir teması, büyük takdir topluyor.

İskenderun’da dört araç, 16 kişilik ekiple mahalleleri dolaşan genç ekip, vatandaşların sorunlarını dinliyor, afişlerle bilgilendirmelerde bulunuyor. Çalışmalarını azimle sürdüren ekibin gün sonunda hazırladığı rapor, Belediye Başkanı Seyfi Dingil’e sunuluyor. Uygulanan projeyi çok önemsediğini söyleyen Seyfi Dingil, vatandaşa daha hızlı hizmet vermeye başladıklarını söyledi.
Başkan Seyfi Dingil, “Biz herkesi, her kesimi dinliyoruz. İskenderun’da 300 bine yakın vatandaşımız yaşıyor. Elimizden geldiğince gerek halk günlerinde gerek sık sık vatandaşlarımız ile iç içeyiz. Ayrıca bu proje ile ekibimiz ile hangi mahallede, hangi sitede, hangi apartmanda ne sorun var, hepsine vakıfız. Bir yol haritası dahilinde hepsini çözüyoruz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR