İSKENDERUN BELEDİYESİ YENİ PARKLAR KAZANDIRIYOR

İskenderun Belediyesi, kentin birçok yerine yeni parklar kazandırıyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Ekiplerimiz parklarımızı yenileyip, daha güzel, daha güvenli hale getirmek için çalışmalarına devam edecek” dedi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Mustafa Kemal, İsmet İnönü, Numune, Yunus Emre ve Modern Evler mahallelerine kazandırılan parklarda incelemelerde bulundu.

Mustafa Kemal Mahallesi Muhtarı İsa Taş, Sakarya Mahallesi Muhtarı Ahmet Mücahitoğlu, Modern Evler Mahallesi Muhtarı Mehmet Mustafa Gözüküçük ve İsmet İnönü Mahallesi Muhtarı Engin Aktuğ ve Numune Mahallesi Muhtarı Ethem Ayseki ile birlikte, Park Bahçe Müdürlüğü ekipleri tarafından yaptırılan parklarda vatandaşlarla buluştu.

Yeni Park yapımı dolayısı ile teşekkürlerini ileten muhtarlara ve mahalle sakinlerine her daim halkın hizmetinde olduğunu belirten Başkan Fatih Tosyalı, “Parklarımızı yeniliyor, sizler için güzelleştiriyoruz. Parklarımız artık eskisinden çok daha güzel. Değerli hemşerilerimize en iyi hizmeti vermek için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR