ÇALINTI MOTOSİKLETLERE GEÇİT YOK!

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri şehir genelinde çalıntı motosikletler üzerinde yapılan çalışmalarda çok sayıda çalıntı, hacizli ve şase numaraları silinmiş motorlar ele geçirildi.

Bu günü kadar birçok motosikleti çalarak tekrar sahiplerine satmaya kalkan şebekeyi, takibe alan polis, şehir genelinde motosiklet tamircileri de olmak üzerine toplam 15 adrese baskın düzenledi.

Özellikle çalıntı motosikletleri ucuza aldıkları tespit edilen motorculara yapılan baskınlarda iş yerinde bulunan ve ruhsatsız, şase numaraları silinmiş motorlara el konulurken iş yerine ve sahibine idari para cezası uygulandı.
Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in talimatıyla yapılan çalışmalarda özellikle çalanın motosikletlerle uyuşturucu ve terör gibi olaylarda kullanılacağı düşünülen çalıntı motosikletler tek tek adreslerden toplandı.

Emniyet ekipleri özellikle iş yerlerine seslenerek, “Çalıntı olduğunu düşündüğünüz motosikletleri kesinlikle almayın. Her şeyin bir değeri vardır. Değerinin altında alınan malzemelerde mutlaka sorun vardır” dedi.
Yapılan çalışmalarda 9 motosiklete el koyuldu.
Haber: Cuma KESEROĞLU