MİNİK ELİF’E SÜRPRİZ DOĞUM GÜNÜ KUTLAMASI

Fatih Sultan Mehmet mahallesinde yaşayan ve sokağa çıkma kısıtlaması nedeniyle evinde kalan Elif isimli küçük kıza, İskenderun Belediyesi Vefa Sosyal Destek Grubu tarafından sürpriz doğum günü kutlaması düzenlendi. Kapıyı açan küçük kız ellerinde pasta ile doğum gününü kutlayan görevlileri görünce şaşkınlığını gizleyemedi.

İskenderun’da yaşayan ve korona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma kısıtlaması ile evinden çıkamayan Elif isimli küçük kızın doğum gününü Vefa Sosyal Destek Grubu görevlileri kutladı. İskenderun Belediyesi tarafından görevlendirilen Vefa Sosyal Destek Grubu yetkilileri, ellerinde pasta ile küçük kızın kapısını çaldı. Karşısında doğum gününü kutlayan görevlileri gören küçük kızın şaşkınlığı gözlerinden okundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’da minik Elif’e selamlarını ve mutlu yıllar dileklerini ileterek, “Vefa Sosyal Destek Grubumuz sokağa çıkma yasağından dolayı evden çıkamayan elif kardeşimize doğum günü sürprizi yaptı. Ekiplerimiz, Fatih Sultan Mehmet Mahallesinde ikamet eden minik kardeşimize yeni yaşında, sağlık ve mutluluklar dileyerek hazırlanan doğum günü pastasını verdi. Sürpriz doğum günü pastasını gören minik Elif’in ise mutluluğu görülmeğe değerdi. Bu zor günler geçecek, güzel günler tekrar gelecek. Mutlu yıllar Elif diyoruz” şeklinde konuştu.

Minik Elif ve Ailesi de düzenlenen sürpriz doğum günü nedeni ile İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya ve ekiplere teşekkür ettiler.
HABER MERKEZİ