İSKENDERUN’DA CADDE VE KALDIRIMLAR İLAÇLI SU İLE YIKANIYOR

Korona virüs tedbirleri kapsamında İskenderun Belediyesi tarafından her gün farklı bir bölgedeki tüm kaldırımlar ve yollar ilaçlı suyla yıkanıyor.

İskenderun’da dezenfekte çalışmaları hız kesmeden devam ediyor. İskenderun Belediyesi Temizlik işleri ekipleri her akşam ilçenin yoğun olarak kullanılan caddelerinde bulunan kaldırımları önce dezenfektan ile fırçaladı sonra ilaçlı suyla yıkadı.

İskenderun Belediyesinin olağanüstü çabası vatandaşlarca takdir görüyor. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Ekiplerimiz halkımızın sağlığı için caddeleri karış karış yıkıyor. Ekiplerimiz akşam saatlerinden başlayıp gece geç saatlere kadar yoğun bir mesai harcıyor. Korona virüs ile mücadele kapsamında kent genelinde dezenfeksiyon çalışmalarımız aralıksız devam edecek” dedi.

Korona virüs tedbirlerini her geçen gün arttırdıklarını belirten Başkan Tosyalı, halkın yoğun olarak kullandığı alanlarla, kamu kurum ve kuruluşlarında dezenfekte çalışmalarının titizlikle yürütüldüğünü ifade ederek bir yandan da mahallelerin dezenfekte edildiğini söyledi.
HABER MERKEZİ