BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ!


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve beraberinde Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ile 1. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı’nın desteği ve diğer ilgili/yetkili kurum amirlerinin de katılımıyla basın açıklaması yaptı.

İlgili ve yetkili kurum amirleri ile mahalli yazılı, görsel ve işitsel basın mensuplarıyla bir araya gelen Kaymakam İskender Yönden, Korona Virüs (Covid-19) Salgınına yönelik İlçe bazında yapılan özel çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kaymakamlığın uhdesinde, Belediye, Milli Eğitim, Halk Eğitim ve Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu işbirliği ve koordinasyonu ile Dezenfektan ve Tıbbi Maske üretiminin temin ve tesis edildiği bilgisini paylaşan Kaymakam İskender Yönden, hali hazırda mevcut bulunan dezenfektan ve tıbbi maskeleri kurumlara dağıttı.

Dünya genelinde yaygınlaşan “Korona Virüsü (Covid-19) Salgını” ile ilgili mücadeleye yönelik alınan tedbirler kapsamında; İskenderun Belediyesi ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü işbirliği ve koordinasyonu çerçevesinde 100 bin adet maske üretimi sağlanırken, Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu’nun katkılarıyla da Payas Endüstri Meslek ve Teknik Lisesi’nin ürettiği dezenfektanlardan temin edilmesiyle İlçemizdeki işbirliği ve dayanışma bir kez daha gözler önüne serildi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Kaymakamlığımız, Belediyemiz ve İskenderun OSB Başkanlığımızın katkıları ile Belediyemiz ve Halk Eğitim Merkezimiz tarafından üretilen maskeleri ve meslek lisemiz tarafından üretilen dezenfektanları koronavirüs ile mücadele kapsamında kaymakamlık binamızda düzenlenen program ile kamu, kurum ve kuruluşlarımıza teslim ettik. Koronavirüs ile mücadele kapsamında kamu kurum ve kuruluşlarımız ile birlikte çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR