MSC CRUISES TÜRKİYE’YE GERİ DÖNÜYOR


2021 yılında Türkiye ye dönme kararı alan msc cruıses yolcu gemisinin tanıtım toplantısı İskenderun’da JJ Turizm iş birliği ile gerçekleştirildi. Uzun yıllar sonra Türkiye’ye gelme kararı alan cruıses yolcu gemisinin tanıtım toplantısı İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası’nda gerçekleştirildi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Arsuz Kaymakamı Musa Sarı, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, kurum amirleri, İş insanları ve sivil toplum kuruluşların temsilcileri katıldı. JJ Turizm işletmecileri tarafından karşılanan davetliler yerlerini alırken program öncesinde davetliler müzik eşliğinde kokteylle katıldı.

‘AKDENİZ BÖLGE TEMSİLCİLİĞİNİ ALDIK’
Tanıtım toplantısının açılışı konuşmasını yapan JJ Turizm yönetim kurulu başkanı Dilara Özkaya, “JJ Turizm’in 9 yıllık bir çalışma süresince birçok farklı başarılara imza atarak şehrimiz İskenderun’a farklı ve değerli kazanımlar sağlanmıştır. Son olarak Dünya devi MSC cruıses company ile bir iş birliği gerçekleştirmiş ve Akdeniz bölge temsilciliğini almış bulunuyoruz. 2021 Mart ayı itibariyle operasyonlara başlayacaktır” dedi.

‘YATIRIMLARIMIZ ARTACAK’
Daha sonra msc cruıses Türkiye genel müdürü Necla Tuncel, “MSC olarak Türkiye limanlarına tekrar geri dönmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Aslında bölgeden çok sayıda müşterimiz vardı. Ancak tekrar Türkiye limanlarına dönmenin gerçekten çok önemli ve gecikmiş bir karar olduğunu düşünüyoruz. JJ turizm Akdeniz bölge temsilcimiz Dilara Özkaya ile önemli çalışmalara imza atacağız ve msc olarak yatırımlarımız daha da artacaktır” dedi.

‘BÜYÜK KATKILARI OLACAK’
Tanıtım toplantısında son olarak İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da kısa bir konuşma yaptı. Tosyalı, “MSC firmasını, uzun yıllardır yaptığı yük taşımacılığından biliriz. Bölgemizde bulunmaları ve yolcu taşımacılığı ile Türkiye’ye dönmeleri bizleri sevindirdi. İnanıyorum ki İskenderun içinde bir çalışmaları olacaktır” dedi.Yapılan konuşmaların ardından, msc firmasının tanıtım filmi izlendi.
Haber: Cuma KESEROĞLU