EMNİYETİN ARAÇ FİLOSU GÜÇLENDİ


İskenderun’da sanayici iş insanları polise destek olma adına İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne 4 panel van tipi araç ve 5 motorsiklet hibe etti. Araçlar, törenle hizmete alındı.

İlçe Emniyet Müdürlüğü bahçesinde gerçekleştirilen törene; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İTSO Başkanvekili Muhsin Yeter, Baştuğ Metalurji Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Baştuğ, OSB Yönetim Kurulu Üyesi Osman Gözükara, Atakaş Şirketler Grubu Finans Müdürü Erol Kurtar, Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ile iş insanları katıldı. 

‘HER ZAMAN YANLARINDAYIZ’
Düzenlenen törende; Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı 1 adet panelvan tipi araç, Baştuğ Metalurji YK Başkanı Mustafa Baştuğ 1 adat panel van araç, iki adet motorsiklet, 500 adet güvenlik bariyeri, 3 adet bilgisayar, İskenderun OSB adına Başkan Ayhan Tosyalı 1 adet panelvan tipi araç, Hatay İl Emniyet Müdürü Vedat Yavuz iki adet motorsiklet, Atakaş Şirketler Grubu YK Başkanı Recep Atakaş 1 adet araç ve İTSO adına Başkan Levent Hakkı Yılmaz da 1 adet motorsiklet bağışında bulundu.

HAYIRLI OLSUN
Emniyete araç desteği sunan iş insanlarına teşekkür eden İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş, “Emniyet olarak araç filomuzu güçlendirdik. Bundan sonra daha hızlı şekilde olaylara müdahalede bulunacağız. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun” diye konuştu.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ise her şeyin biranda yaşandığını söyledi. Kaymakam Yönden, “İş adamlarımızla oturuyorduk. Böyle bir talep söz konusu oldu. Sağolsunlar, hemen teveccüh gösterdiler. O anda bize 10 tane aracı hediye ettiler. İş adamlarımıza çok teşekkür ediyorum. Arkadaşlarımıza kazasız belasız görev yapmalarını diliyoruz” dedi.

POLİS BAŞARILI
Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “İskenderun Polisi başarılı çalışmalara imza atıyor. Bunu görüyor ve bu güzel şehirde herkes bunu hissediyor. Emniyet Müdürümüz Nevzat Güneş nezdinde tüm polis arkadaşlarımızı kutluyor, katkı sunan iş insanlarımıza teşekkür ediyorum” diyerek, her zaman devletin ve polisin yanında olduklarını söyledi.Konuşmaların ardından iş insanlarına plaketleri verildi. Dua edildikten sonra kesilen kurdeleyle araçlar hizmete alındı.
Haber: Yılmaz AKPINAR