HER ALANDA GÜÇBİRLİĞİ


İskenderun Kaymakamlığı öncülüğünde düzenlenen İskenderun Girişim Grubu toplantısı verimli geçti. Bölge ekonomisinin görüşüldüğü toplantıda, İskenderun’un gelişmesi ve kalkınması noktasında görüş alışverişinde bulunuldu.

İskenderun Organize Sanayi Bölge Başkanlığında, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Varlık Fonu Üyesi Fuat Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekilleri Hacı Bayram Türkoğlu, Abdulkadir Özel, CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin, MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, İTSO Başkanı Levent Yılmaz, OSB Başkanı Ayhan Tosyalı, İSSİAD Başkanı Recep Atakaş, DTO Başkanı Kemal Kutlu, AKİB Başkanı Uğur Ateş, MÜSİAD Hatay Şube Başkanı Abdullah Bozatlı ve işadamları ile birlikte geniş bir katılımla İskenderun Güçbirliği Toplantısı gerçekleştirildi.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Toplantıda İskenderunumuzun gelişmesi ve kalkınması noktasında görüş alışverişinde bulunduk. Genel değerlendirmeler ve çeşitli konularda istişareler yaptık. Güç birliği toplantılarımız devam edecek. Toplantıda alınan kararların bölgemiz ve İskenderun’umuz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İskenderun’a değer” şeklinde konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR