GÜZEL VAKİT GEÇİRSİNLER DİYE..


İskenderun Belediyesi ile Kaymakamlık arasında, sosyal sanatsal bilimsel ve sportif alanında imzalanan protokolle kent genelindeki tüm anaokulu, ilkokul ortaokul ve liselilere ücretsiz lunapark bileti dağıtıldı.

İskenderun Belediyesi Brifing Salonunda gerçekleştirilen törene Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ile birlikte okul müdürleri katıldı. 117 resmi okul, 26 özel okul olmak üzere Anaokulundan 12. Sınıf öğrencilerine toplamda 58 bin 100 öğrenciye ara yıl tatili öncesinde dağıtılmak üzere ücretsiz lunapark biletleri tüm okul müdürlerine teslim edildi.

İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Belediye Başkanı Fatih Tosyalı’ya teşekkür ederek çocukların ara tatilde hoşça vakit geçireceklerini ifade ederek şimdiden tüm çocuklara iyi tatiller, iyi eğlenceler temennisinde bulundu.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı da, çocukların her türlü güzelliğe layık olduklarının altını çizerek tüm gün derste olan öğrencilerin ara tatilde güzel vakit geçirmek için bu organizasyonu düzenlediklerini, öğrencilere ilerleyen zamanlarda da güzel zaman geçirecekleri ortamlar da sunacaklarını sözlerine ekledi.
Törende Kaymakam Yönden ile Belediye Başkanı Tosyalı, öğrencilere teslim edilmek üzere okul müdürlerine tek tek lunapark biletlerini takdim ettiler.