BİLİM BAHÇESİNDE ÇİÇEKLER AÇTI


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, General Şükrü Kanadlı İlkokulu ve Ortaokulu bünyesinde oluşturulan ‘Bilim ve Teknoloji Sınıfı’nın açılış programına katıldı.

İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu’nun ev sahipliğinde gerçekleşen açılış programına; Kaymakam İskender Yönden’in yanı sıra, Belediye Başkanı Sn. M.Fatih Tosyalı ve Başkan Yardımcıları Ahmet Keskin ile M. Ali Dokuzoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Ali Haytaz, Türk Kızılayı İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, okulun idarecileri ve öğretmenler ile okul aile birliğinin üyeleri katıldı.

Kaymakam İskender Yönden, Belediye Başkanı M. Fatih Tosyalı ve diğer davetliler ile öğrencilerin iştirakiyle bilim ve teknoloji sınıfı açılış kurdelesi kesilmesinin akabinde mevcut araç ve gereçler ile materyaller incelendi.Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, öğrenciler ve velileri ile yakından ilgilenerek, hoşsohbet ortamında sohbet etmesinin yanı sıra ziyaretin anısına fotoğraf çekildi.

KAN BAĞIŞI GELECEĞE BAĞIŞTIR
İskenderun General Şükrü Kanadlı İlkokulu ve Ortaokulu ile Türk Kızılayı İskenderun Şubesi işbirliğiyle icra edilen kan bağışı programına da katılan Kaymakam İskender Yönden ve Belediye Başkanı M.Fatih Tosyalı, kan bağışında bulunan velilere teşekkür ederek, kan bağışının geleceğe bağış olduğu yönünde ki konuşmasıyla konunun önemine dikkat çekti.
Haber: Yılmaz AKPINAR