500 POLİSLE UYGULAMA!


İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı polisler şehrin birçok yerinde huzur ve güven operasyonları gerçekleştirdiler.

Gündüz vakti yaklaşık 500 polisle gerçekleştirilen huzur operasyonunda suç oranlarının yüksek olduğu bölgelere girilerek tüm şüpheli yerler özel harekat polisleriyle arandı.

İl Emniyet Müdürlüğü ve İskenderun ilçe emniyet müdürlüğünün ortaklaşa gerçekleştirdiği huzur operasyonları Esentepe, Kocatepe, Gültepe ve Çankaya mahallelerinde devam etti. Uyuşturucu, hırsızlık ve suç örgütü kurma gibi girişimlerde bulunanlara karşı başlatılan operasyonlara Özel harekât polisleri destek verdi.

Birçok uyulama yerlerinde araç ve motorlar üzerinde titizlikle çalışmalar yapılırken, Özellikle Kocatepe mahallesinde bulunan pazarın içerisine giren polisler, burada şüpheli görülen birçok kişinin üst aramasını yaparken kimlik sorgusunu da yaptı.

Pazarda ilk kez böyle bir uygulamayı gören vatandaş ve Pazar esnafı uygulamadan son derece mutlu olduklarını dile getirdiler. Bugüne kadar birçok suç örgütünü çökerten İskenderun Emniyeti, çalışmalarını doğru tespitlerle gerçekleştiriyor.
Haber: Cuma KESEROĞLU