ÖĞRENCİLER GÜVENDE!


İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, okulların önünde denetimlerini sürdürüyor. Okul çevresinde bulunan şüpheli araç, motosiklet ve şahıslar didik didik arandı. Ayrıca büfe, market, kafe gibi yerlerde yapılan uygulamaya veliler de destek verdi. Veliler çocukların güvenliği için yapılan uygulamaların devam etmesini istedi.

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’in kararlı ve dirayetli duruşu, ilçedeki huzur ve güvene büyük katkı sunuyor. İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü’nün okul önlerinde öğrencilere ve öğretmenlere karşı şiddetin, uyuşturucu ile zararlı maddelerin satışının önüne geçmek, öğrencilerin daha güvenli ve huzur içinde eğitim görmelerini sağlamak için yoğun denetimlerini sürdürüyor.

İskenderun İlçe Emniyet Müdürlüğü motorize/yaya, sivil/resmi ekipleri ilçe mıntıkasında bulanan tüm okulların giriş ve çıkışına bakan cadde/sokaklarda, okul çevresinde faaliyet gösteren tüm internet kafe, metruk binalar, market, iddia bayileri, ganyan bayileri, alkol ve tütün ürünleri satışı yapan büfelerde v.b. iş yerlerinde şüpheli şahıslara yönelik uygulamalarına devam ediyor. Şüpheli şahısların GBT Kaydına bakıyor ve okul çevresinde öğrencileri dersten alıkoyabilecek kötü niyetli şüphelilere göz açtırmıyor.

Öğrencilerin okullara giriş ve çıkışlarında öğrencileri dinleyen, öğrencilere kol kanat geren İskenderun Polisi, çocukların eğitimden alıkoyacak tüm tehdit ve zararlı alışkanlıkların önünü kapatmak için de yoğun çaba gösteriyor.
Okul çevresinde faaliyet gösteren tüm iş yerlerini öğrencilere sigara ve alkol ürünleri satmaması için ikazlarına devam ediyor. Gece gündüz sıcak soğuk bilmeden çalışan İskenderun Polisi asayiş, güven ve huzur ile ilgili konularda azami gayretine devam ediyor.
Haber: Yılmaz AKPINAR