FUAT TOSYALI ‘DEVLER LİGİNDE’ YÜKSELİŞTE!


Türkiye’nin global demir çelik lideri Tosyalı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Capital Dergisi tarafından gerçekleştirilen “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı Araştırması”nda yükselmeye devam ediyor.
Capital Dergisi tarafından her yıl gerçekleştirilen ve Türkiye iş dünyasının en güçlü 30 liderinin belirlendiği “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı Araştırması” sonuçları açıklandı.

Türkiye’nin global demir çelik devi Tosyalı Holding’in Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, bu yıl da devler ligi arasında yer aldığı gibi, listedeki konumunu 13. sıraya yükseltmeyi başardı. Elde ettikleri bu başarıdan duydukları mutluluğu dile getirdi.

EN GÜÇLÜ İSİM!
Türkiye’nin Global Çelik üreticisi ve ekonomi dünyasının önemli aktörlerinden Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, Capital Dergisi’nin geleneksel “Türkiye’nin En Güçlü 30 İş İnsanı” araştırmasında 13. sırada yer aldı.
İş dünyasının en sevilen ve en itibarlı isimlerinden Fuat Tosyalı, inovatif bakış açısıyla yatırım yaptığı her alana yeni bir soluk getiriyor. Hem fikirleri hem vizyonuyla iş dünyasındaki gücünü korumakla birlikte, hayırsever kişiliğiyle de tanınıyor. Birçok grup geçtiğimiz yıl büyümede vites küçültürken onun yönetimindeki Tosyalı Holding sürekli büyümeyi başararak, cirosunu 3 milyar 600 milyon dolar seviyesine çıkardı. Fuat Tosyalı, Cezayir’deki devasa yatırımı ve 10 bini aşkın çalışanıyla birlikte güçlüler liginin en dikkat çeken isimlerinden biri haline geldi. 

Tosyalı, “Üretim ve satış gücümüzü koruyor, yatırımlarımıza aynı hızla devam ediyoruz. Ülke ekonomisine kattığımız değer, bu tür başarıları da beraberinde getiriyor” açıklamasını yaptı.
Haber: Yılmaz AKPINAR