BAŞKAN ÖDÜLLENDİRDİ


İskenderun’da temizlik işçisi yolda bulduğu 500 TL’yi görme engelli sahibine teslim etti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı duyarlı davranışını ödüllendirdi.

İskenderun Belediyesi’nde çalışan temizlik işçisi Ali Gündüz, geçtiğimiz cuma günü yolları süpürürken 500 TL buldu. Kurum yetkililerine bilgi veren Gündüz, sosyal medya hesaplarından da duyuru yaptı. Görme engelli Adnan Aytekin, bankamatikten çektiği 500 TL’yi düşürdüğünü evinde fark edince babası Hüseyin Aytekin, yetkililere müracaat etti. Paranın Adnan Aytekin’e ait olduğu belirlendi. Bunun üzerine Ali Gündüz, 500 TL’yi bugün baba Hüseyin Aytekin’e teslim etti. 

MAKAMINA DAVET ETTİ
Görme engelli oğlunun parayı çektikten sonra cebine koyarken düşürdüğünü evde fark ettiğini belirten Aytekin, “Helal para, bulunduğu için çok mutlu olduk” dedi.
Belediye bünyesinde çalışan temizlik görevlisinin duyarlı davranışını öğrenen İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Ali Gündüz’ü makamına davet etti. Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte makama gelen Temizli görevlisi Ali Gündüz’e Belediye Başkanı Fatih Tosyalı bu davranışından dolayı çok teşekkür ederek “Görev bilinciyle çalışan arkadaşlarımız bulunduğu sürece daha iyi şeyler yapacağız. Bu onurlu davranışından dolayı kedisine Teşekkür belgesi veriyoruz” diye konuştu.

Herkesin dürüst olarak çalışması gerektiğine dikkat çeken Başkan Tosyalı, parayı sahibine teslim eden temizlik görevlisine teşekkür belgesinin dışında zarf içerisinde de bir miktar para ödülü verdi.
Haber: Cuma KESEROĞLU