BAŞKAN GÜL VE MHP HEYETİNDEN EMNİYET MÜDÜRÜ GÜNEŞ’E ZİYARET


Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt, yönetim kurulu üyeleri, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu ve belediye meclis üyeleri, İlçe Emniyet Müdürlüğüne yeni atanan Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e, ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulundu.

Karşılıklı sohbet havası içerinde gerçekleşen ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, MHP İskenderun İlçe Başkanı Turan Bozkurt ve beraberindeki heyet, İlçe Emniyet Müdürü Nevzat Güneş’e yeni görevinde başarı dileğinde bulundular.

‘HER ZAMAN YANINIZDAYIZ’
MHP İlçe Başkanı Bozkurt, “MHP olarak İskenderun Emniyet Müdürlüğümüzün ilçemizdeki asayişin sağlanması çalışmalarına elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Partimiz her zaman olduğu gibi polisimizin yanında olmayı sürdürecektir” dedi.
Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül ise, Kamu kurum ve kuruluşları, Sivil toplum örgütleri ile işbirliği içersinde ve Polis Teşkilatı ile iç içe çalıştıklarını söyledi.

Emniyet Müdürü Nevzat Güneş ise, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti. Emniyet Müdürü Güneş, İskenderun’un potansiyeli yüksek bir bölge olduğunu, asayiş ve diğer özelliklerini en iyi şekilde analiz ettiklerini söyledi. Güneş, sorunların aşılmasında toplumsal bütünleşmenin önemine değindi.
Haber: Yılmaz AKPINAR