ANKARA’DA PROJE MESAİSİ


İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, bir dizi ziyaret ve görüşmelerde bulunmak üzere Ankara’ya gitti. Belediyenin Bakanlıklardaki işlerini takip etmek üzere Ankara’ya giden Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Nadir Ünal ile birlikte Adalet Bakanı Abdülhamit Gül’ü, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel’i ve AK Parti Genel Merkezinde AK Parti Genel Sekreteri Fatih Şahin’i ziyaret etti.

Ankara’da, kentimize yapılacak yatırımlar ve hizmetlere dair fikir alışverişinde bulunduklarını da ifade eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Belediyemiz ile ilgili projelerin takibi ve çeşitli temaslarda bulunmak üzere Ankara’da temaslarda bulunuyoruz. Bölge milletvekillerimiz ve Bakanlarımız ile sürekli her zaman diyalog halindeyiz. Sağ olsunlar her zaman bizlere destek oluyorlar. Gerek İskenderun ve bölgemizdeki konularda hükümet nezdinde ve Bakanlıklarda projelerin hızlandırılması konusunda gayret gösteriyorlar. Burada ayrıca halka hizmet noktasında Hatay, İskenderun’umuz ile ilgili değerlendirmelerde bulunduk” dedi.

Başkan Tosyalı, “Göstermiş oldukları yakın ilgiden dolayı Adalet Bakanımıza, AK Parti Genel Sekreterimiz Fatih Şahin’e, AK Parti Hatay Milletvekilimiz Abdulkadir Özel’e ve bölge milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bizler her zaman birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Ankara’daki temaslarımız devam edecek” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ