GAZİ, VATAN SEVGİSİNİN SEMBOLÜDÜR


İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında düzenlenen kahvaltı programına katıldı.
İskenderun Ramada Otel’in ev sahipliğinde, İskenderun Kaymakamı İskender Yönden’in koordinasyonu ve Tosyalı Holding’in katkılarıyla düzenlenen kahvaltı programında, gazilerimiz ve gazi aileleri ile protokol üyelerimiz hoşsohbet ortamında bir araya geldi.

Şehit aileleri ve gazilerin bulunduğu masaları tek tek dolaşarak bir süre sohbet eden Kaymakam Yönden ve Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, şehitlere rahmet, ailelerine de sabır dileklerini ileterek, gazilere şükranlarını sundu.

Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Şehit ve gazilerimizin bizim için, ülkemiz için yaptıkları fedakârlığın, ödedikleri bedelin büyüklüğünü ifade etmeye kelimeler yetmez. Bu vesileyle buradan bir kez daha milleti, bayrağı, vatanı ve devleti için canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, minnetle ve dualarla yâd ediyorum. Şehitlerimizin ailelerine, yakınlarına da tekrar sabırlar diliyorum. Vatanımızı, istiklalimizi, birlik ve beraberliğimizi canları pahasına savunan, bu kutlu mücadele sırasında yaralanan tüm gazilerimize de şükranlarımı ifade ediyorum. Allah hepsinden razı olsun” dedi. Program, şehitlerimizin ruhuna okunan dualarla son buldu.
Haber: Yılmaz AKPINAR