ENGELLİLERİN ESKİ LOKAL YERİ İÇİN OLUMLU ADIM!


Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbolunun köklü kulüplerinden bu sezon süper lige yükselen İskenderun Engelliler eski lokal yerlerinin yeniden tahsis edilmesi konusundaki talebine İskenderun Belediyesi’nden olumlu yanıt geldi.

Geçen yıl Türkiye Tekerlekli Sandalye Basketbol 1. Ligi Şampiyonu olarak tamamlayarak bir kez daha süper ligdeki yerini alan İskenderun Engelliler Spor Kulübü sezonun başlamasına kısa bir süre kalmasına rağmen yer sorunu henüz çözemedi.

İskenderun Engelliler Spor Kulübü Başkanı Suat Atasever, konuyu sosyal medya hesabından gündeme taşıması ve basında yer almasının ardından kulübün yer sorununun çözümü için, sahildeki ‘Engelliler Atölyesi’ olarak kullanılan eski lokal yerinde Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Ahmet Keskin ile bir araya geldi.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve başkan yardımcılarının spora verdikleri desteğin takdire şayan olduğunu belirten Başkan Suat Atasever, yıllarca kullanılan sahildeki tesisin takıma tekrar tahsis edilmesi talebini yineledi. Haftaya liglerin başlayacak olmasına karşın Engelliler Spor Kulübü’nü toplayacak bir tesisin olmadığından yakınan Başkan Atasever, maddi beklentilerinin olmadığını, sadece yer tahsisi konusunda İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve yönetiminden destek beklediklerini vurguladı.

İskenderun Belediye Başkan Yardımcıları Kemal Nadir Ünal ve Ahmet Keskin de, Engelliler Spor Kulübü’ne yer tahsisi konusuna olumlu baktıklarını ve en kısa zamanda bu sorunu çözüme kavuşturacaklarını belirttiler.