İSKENDERUN 2. OSB’DE İNCELEME


Hatay Valisi Rahmi Doğan, İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesinde incelemelerde bulundu.

Vali Doğan, İskenderun 2. Organize Sanayi Bölgesi firma yetkilileri ile birlikte İskenderun 2. OSB’de incelemelerde bulunarak OSB kurulum çalışmalarında ulaşılan nokta hakkında bilgiler aldı.

İncelemelerin ardından Vali Doğan bir de toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, DSİ 6. Bölge Müdürü Abdul Kasım Sarımehmet, Karayolları 5. Bölge Müdür Vekili Turan Yılmaz, TCDD 6. Bölge Müdürü Oğuz Saygılı, AKSAGAZ Bölge Müdürü Halit Demir, İskenderun 1. OSB Yönetim Kurulu Başkanı Ayhan Tosyalı, iş insanları Recep Atakaş, Yakup Bozatlı, Abdullah Bozatlı ve Kurum İl Müdürleri katıldı.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, “Hatay Valimiz Sayın Rahmi Doğan ile birlikte 2.OSB bölgesi girişinde trafiği ve ulaşımı rahatlatacak olan bağlantı ve yeni yol güzergahları konusunda incelemelerde bulunduk. Kıymetli işadamlarımız ile birlikte Atakaş Limanında bir araya geldik. Bölge ekonomisinin kalkınması ve gelişmesi noktasında görüş alışverişinde bulunarak yapılması planlanan çalışmalar, yatırımlar ve projelerin son durumu hakkında değerlendirmeler yaptık” dedi. HABER MERKEZİ