FUAT TOSYALI DOSTLARLA BİR ARADA!


50 yıllık kadim dostların Arefe Günü buluşmasında hatıralar canlandı. Çelikten örme komşuluk, kardeşlik ağı bayrama renk kattı. Türkiye Varlık Fonu A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi ve Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, dev şirketin ilk kıvılcımlarını attığı İskenderun Çay mahallesinde hasret giderdi, esnafın bayramını kutladı.
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, yoğun iş temposu arasında İskenderun’daki dostlarını da unutmuyor. Dostluğa her zaman önem veren başarılı işinsanı Fuat Tosyalı, kent merkezindeki esnaf dostlarını bayramda ziyaret etti, İskenderun Kilis Kültür Derneği’nde dostları ile bir araya geldi.

Çay Mahallesi ile özdeşleşen Bakkallar ve Bayiler Odası eski başkanı Tahsin Mutluay ile dernek yönetimiyle sohbet eden Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, eski günleri yad ederek, moral buldu. Sıcak ve samimi bir ortamın oluştuğu, dostluğun ön planda olduğu ziyarette, iş adamı Fuat Tosyalı, esnafların ve Kilis Kültür Derneği yöneticilerinin Mübarek Kurban Bayramlarını kutlayarak, aileleriyle birlikte sağlıklı ve mutlu bir hayat sürmelerini temenni etti.
Haber: Yılmaz AKPINAR