BAŞKAN’A TATİL YOK!


Göreve geldiği günden bu yana tatil yapmamaksızın çalışmalara devam eden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, saha çalışmalarını hafta sonlarında da sürdürüyor.

İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, muhtarlarla bir araya gelerek vatandaşların sorunlarını dinlediklerini belirtti. Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve Belediye başkan yardımcıları ile birlikte ilk olarak Gültepe Mahallesi Muhtarı İrfan Bozdağ’ı ziyaret ederek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ziyarette belediyenin çalışmaları hakkında bilgiler veren Başkan Fatih Tosyalı, “Ziyarette belediyemizin çalışmaları hakkında bilgiler vererek kıymetli vatandaşlarımızın görüş, öneri ve taleplerini dinledik. Zaman zaman muhtarlarımızla yaptığımız istişareler neticesinde hizmet rotamızı şekillendiriyoruz” dedi.

Daha sonra Esentepe Keleş Kıraathanesi önünde AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, AK Parti İskenderun İlçe başkanı Abdülkerim Güven, Esentepe, Barıştepe ve Kocatepe muhtarları ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Başkan Fatih Tosyalı, mahalle sakinleri ile sohbet ederek sorun talep ve önerileri dinledi.

Meydan Mahallesi Muhtarı Ramazan Güneş’i AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve Belediye başkan yardımcıları ile birlikte ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, mahallelerde yaşanan sorunları yerinde inlediklerini belirterek vatandaşların görüş, öneri ve taleplerini dinledi.

Son olarak Cumhuriyet Mahallesi Muhtarı Cemil Çopur’u AK Parti Hatay Milletvekili Abdülkadir Özel, AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve Belediye başkan yardımcıları ile birlikte ziyaret eden Başkan Fatih Tosyalı, “Muhtarlarımız bizim kentimizin en ücra köşelerine kadar uzanan elimiz kolumuz oluyorlar. Muhtarlarımıza özverilerinden dolayı teşekkür ediyorum. Bundan sonra da el ele, birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceğiz” ifadeleri kulandı. Muhtarlar ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Tosyalı’ya teşekkür ettiler. Haber: Yılmaz AKPINAR