GÖNÜL KÖPRÜSÜ GENİŞLİYOR!


İskenderun Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte düzenledikleri “Bu Bayram Sen de Güldür” Projesi’ni Kurban Bayramı öncesinde de sürdürüyor. Şehit ve Gazi Ailelerini, Petek Kafede kahvaltıda bir araya getiren İskenderun Kuyumcular ve Saatçılar Odası yönetimi anlamlı ve örnek bir etkinliği imza attı.

İTSO Başkanı Levent Yılmaz, İskenderun Şehit, Gazi Aileleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Fevzi Mercanoğlu, İskenderun Balıkçı Barınağı Kooperatifi Başkanı Yücel Dalgıç ve basın mensuplarının katıldığı etkinlikte konuşan Kuyumcular Odası Başkanı Uğur Fırat, “Bizler sivil toplum örgütü olarak bu kutsal vatanımız için canını seve seve feda eden aziz şehit ve gazilerimizi bu mütevazi kahvaltımızda, sevgi ve saygıyla anıyoruz. Bizler her daim onların varlığıyla birlikteyiz ve her zaman yanlarında olacağız” dedi.

Daha sonra söz alan İTSO Başkanı Levent Yılmaz ise “Bizler şehit ve gazi ailelerimizle beraber kopmaz bir bağ içerisindeyiz. Her zaman yanlarında olduk ve olmaya da devam edeceğiz. Bu kahvaltıyı düzenleyen İskenderun Kuyumcular ve saatçılar Odasına şükranlarımı sunuyorum. Burada bulunmaktan ötürü çok mutluyum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından “Bu Bayram da sende güldür” kampanyası çerçevesinde şehit ailelerine birer kutu kömbe ve lokum dağıtıldı. 
Program, hatıra fotoğrafı çekilmesiyle son buldu.
Haber: Yılmaz AKPINAR