BAŞKAN FATİH TOSYALI BOZUK YOL İSTEMİYOR!


İskenderun Belediyesi kent genelinde çeşitli nedenlere deforme olan yollarda bakım çalışmalarını sürdürüyor. İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yeni Devlet Hastanesi kavşağı, Numune Mahallesi ve farklı noktalarda yollarda asfalt yama ve düzenleme çalışması yapıyor.

Vatandaşın hayatını kolaylaştırmak ve sürücülere konforlu bir yolculuk sağlamak amacıyla çalışan İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, tüm yollarda asfalt, yama ve onarım çalışmalarını sürdürürken, zarar gören ve yıpranmış yollarda, tek tek onarılıyor.

HEDEF TEMİZ BİR YOL!
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı açıklamasında, asfalt ekiplerinin tüm yollarda çalışmalarına ara vermeden hızla devam ettiğini söyledi.
Başkan Fatih Tosyalı açıklamasının devamında ise; “İlçemizdeki tüm yollarda yama ve onarım çalışmalarımız devam ediyor. Asfalt ekiplerimiz hedeflediğimiz asfalt çalışmalarını kış ayları boyunca sürdürecek. Hedefimiz kış aylarında delik deşik yollardan kurtulmak. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştırmak için var gücümüzle çalışıyoruz” ifadelerini kullandı.
Haber: Yılmaz AKPINAR