5 TEMMUZ İSKENDERUN SPOR’DA TRANSFERE DEVAM


Bölgesel Amatör Ligi’nde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, yeni sezon öncesinde transfere devam ediyor. Turuncu Mavililer, 4’ü dış olmak üzere 5 futbolcuyu renklerine bağladı.

Kurduğu güçlü kadroyla yeni sezona hazırlanan 5 Temmuz İskenderun Spor’da imza töreni düzenlendi. İskenderun Belediye Brifing salonunda gerçekleşen imza törenine Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Başkan yardımcıları Kemal Nadir Ünal, Ahmet Keskin, 5 Temmuz İskenderun Spor As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Teknik Direktör Hıdır Özdemir ile yardımcıları katıldı.

TURUNCU MAVİLİLER GÜCÜNE GÜÇ KATIYOR
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, futbolcularla tanışmasının ardından kısa bir konuşma yaparak, “İmkanlarımız dahilinde iyi bir takım kurmaya çalışıyoruz. Sizlere vereceğimiz kuruşun da hesabını İskenderunlular bilgi sahibi olacaktır” dedi.5 Temmuz İskenderun Spor Kulüp As Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, yapılan transferlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Aydın Spor’dan Okan Aslan (Sol bek oyuncusu -27 yaşında ), Ceyhan Spor’dan Erdi Yıldırım (Kanat Oyuncusu -22 yaşında), Kilis Belediye Spor’dan Nevres Demir (Orta saha oyuncusu-22 yaşında), Adana Kürkçüler Spor’dan Berk Ortak (Stoper oyuncusu-22 yaşında) renklerimize bağladık. İç transferde de Hasan Kaya ile önümüzdeki sezonda da takımımız ile devam kararı aldık” dedi.
Haber: Yaşar GÜLLÜ