ECRİN NAZLI İNAN FIRTINA GİBİ!


Cumhur İttifakı’nın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yaldırım’a destek vermek amacıyla haftalar öncesinden İstanbul’u mesken tutan AK Parti 27. Dönem Hatay Milletvekili Adayı Hukukçu Ecrin Nazlı İnan, gece gündüz büyük bir gayret gösteriyor.

Burada hemşehrileriyle bir araya gelen Ecrin Nazlı İnan, İstanbul’da yapılacak 23 Haziran seçimleri kapsamında çalışmalarını sürdürüyor. İstanbul’da STK temsilcileri ve çeşitli derneklerin üyeleriyle de bir araya gelen Ecrin Nazlı İnan, İstanbul’un geleceğine karar vermenin sıradan bir iş olmadığını söyleyerek, 23 Haziran seçimlerinin artık İstanbul seçimi olmaktan çıktığını, Türkiye’nin istikrarının, istikbalinin, aydınlık yarınlarının seçimi olduğunu ifade etti ve ziyaret ettiği her yerde Binali Yıldırım’a destek istedi.

HATAY’IN GURURU!
İstanbul’da Fatih Kadın Kolları Başkanı Nurhan Çalık ile birlikte kapı kapı seçim çalışması yapan Ecrin Nazlı İnan, Eyüp Sultan’da çalmadık kapı bırakmadı.
Ecrin Nazlı İnan, daha sonra Kültürlü Gençlik Derneği’nde İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım’ın kızı Büşra Bahar Köylübay Yıldırım ile bir araya geldi.

Ecrin İnan ardından, geçmiş dönem Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanı Milletvekili Dr. Mehdi Eker ve 23.Dönem Milletvekili Kutbettin Arzu ile birlikte Haseki Sultan Mahallesi ‘Mardinli Hemşehri Buluşması’na katılarak, büyük ilgi gördü.

Çemberlitaş’ta ise esnaf ziyaretinde bulunan Ecrin Nazlı İnan, Ekonomi eski bakanı Nihat Zeybekçi ve Fatih Belediye Başkanı M. Ergün Turan’a eşlik ederek, yoğun programa destek verdi.
Her ziyarette yakın ilgi gören İnan, seçim çalışmalarında gösterdiği gayretten ötürü takdir gördü.

Cumhurbaşkanlığı Yüksek İstişare Kurulu Üyesi Mehmet Ali Şahin ile birlikte ziyaret ettiği Eyüp’teki seçim çadırında enerjisi ve temposuyla ilgi odağı oldu.

İstanbul Milletvekilleri Şirin Ünal, Canan Kalsın, İffet Polat ve Av. Serap Yaşar ile birlikte İstanbul’un Fındıkzade Molla Gürani Mahallesi’nde esnaf ziyaretlerini sürdüren AK Parti 27. Dönem Hatay Milletvekili Adayı Ecrin Nazlı İnan, “İstanbul’da çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadan çalışmaya devam ediyoruz. Halkımız Binali Yıldırım’ın tecrübesine, deneyimine ve hizmetlerle dolu geçmişine güvendiklerini ifade ederek; ‘İstanbul ehil ellere teslim edilmeli’ ve ‘23 Haziran seçimlerinde hiçbir planı, İstanbul için esnaflar için gerçekçi projesi olmayanlara oy yok’ dediler” diye konuştu.

BÜYÜK DESTEK!
İstanbul’u karış karış dolaşan, gün içerisinde Fatih Silivrikapı Mahallesi’nde ziyaretlerini sürdüren Ecrin Nazlı İnan, Çankırı Dernekler Federasyonu Genel Merkezi’nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve Çankırı Milletvekili Grup Başkan Vekili Av. M. Emin Akbaşoğlu ile birlikte katıldı. Bakan Soylu, Ecrin Nazlı İnan ile bir süre sohbet ederek, Hataylılar’a selam gönderdi. İnan, seçim çalışmaları kapsamında TBMM Dışişleri Komisyon Başkanı Volkan Bozkır ile birlikte Unkapanı İMÇ esnafını ziyaret ederek, İBB Başkan Adayı Binali Yıldırım için destek istedi.

Ecrin Nazlı İnan, “Gerek İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptığı dönemlerde gerekse Ulaştırma Bakanlığı ve sonrasında Başbakanlık yaptığı dönemlerde İstanbul’a önemli eserler kazandıran Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Binali Yıldırım’ın, 23 Haziran’da seçimin galibi olacağına ve önümüzdeki 5 yıl boyunca İstanbul’a çağ atlatacak hizmetler kazandıracağına inancımız tam” diye konuştu.
Haber: Yılmaz AKPINAR