KAN BAĞIŞINDA YENİ REKOR!


İskenderun Namık Kemal Ortaokulu’nun, Kızılay ortak çalışmasıyla her sene düzenlendiği Kan Bağışı Kampanyasına ilgi yine büyüktü. Kan bağışı ile her sene yeni rekorlara imza atan Namık Kemal Ortaokulu, “Kahraman Olmak Kanında Var” sloganıyla gerçekleştirdiği Kan bağışında Kızılay çadırında uzun kuyruk oluştu.

Bu sene yeni bir rekora ulaşarak, 500 ünite kan sayısına ulaştıklarını belirten Okul Müdürü Ali Koç, amaçlarının ‘Kahraman Olmak Kanında Var’ sloganının gerçekliğini insanlara aktarmak olduğunu söyleyerek, yoğun katkıdan ötürü herkese teşekkür etti.

Okul bahçesinde gerçekleştirilen törene; İskenderun Kaymakamı İskender Yönden, Milli Eğitim Müdürü Kemal Köseoğlu, Kızılay İskenderun Şube Başkanı Recep Sivri, Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç, Müdür yardımcısı Fahriye Pineci, eğitimciler, öğrenciler ve kan bağışçıları katıldı.

Kaymakam Yönden, “Namık Kemal İlköğretim Okulu vatandaşlık görevini ve halkımıza bu konuda çağrıyı çok başarılı bir şekilde yapmaktadır. Duyarlı müdürümüz, velilerimiz ve öğretmenlerimize bu desteğinden dolayı çok teşekkür ediyorum” dedi.

Namık Kemal Ortaokulu Müdürü Ali Koç ise, “Biz okul olarak artık gelenekselleşen Kan Bağışı programımızın 5. yılına girdik. Beş yıldır bağış sayımızın artması bize gurur ve mutluluk veriyor. Kampanyamıza destek veren İskenderun Kaymakamımız Sayın İskender Yönden Beyefendi’ye, Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Kemal Köseoğlu’na, sabahtan akşam 19:00lara kadar kalıp kan bağışı yapmak isteyen velilerimize, vatandaşlarımızla ilgilenen okulumuz öğretmenlerimize, Okul Aile Birliğimize ve tabi ki Kızılay yönetimine ve personellerine çok teşekkür ediyoruz. ‘Kan Bağışı Hayat Kurtarır’ bilinciyle duyarlı davranarak kan bağışlayan herkese minnettarım” dedi. Kampanyada ayrıca, kan bağışına destek olanlara teşekkür belgesi verildi.
Haber: Yılmaz AKPINAR