GÜNDEM HATAYSPOR


Hatay Büyükşehir Belediye(HBB) Başkanı Doç. Dr. Lütfü Savaş, küme düşme potasından Süper Lig kapısını zorlayan takım haline gelen Hatayspor’un başarısını değerlendirdi. Bu başarıdaki anahtarın sevgi, sadakat ve samimiyet olduğunu dile getiren Başkan Savaş, “Bu başarıda herkesin payı var. Herkes kendi payına düşeni layıkıyla yaptı. Yönetim kurulumuzdan futbolcularımıza, tesis personelinden taraftarlarımıza kadar herkesin başarıda büyük payı var” dedi.

Bordo-beyazlıların Adana Demirspor karşısında oynadığı futbolu da değerlendiren Başkan Savaş, Hatayspor’un rakibine göre daha üstün olduğunu ve takımla gurur duyduğunu sözlerine ekledi.

Hatayspor için başlatılan destek kampanyasına gösterilen ilgiden memnun olduğunu ifade eden Lütfü Savaş, “Kampanyamıza ilgi her geçen gün büyüyor. Bölge ya da semt ayırt etmeksizin takımımıza destek için kimi aradıysak herkes severek destek olmak istiyor. Sayın Valimiz de bu konuya önemle eğiliyor. Çocuk yaşlı demeden herkes takımına sahip çıkıyor” diyerek herkesin imkânları ölçüsünde destek olduğunu söyledi.

Destek kampanyasında toplanan paraların sadece takım için harcanacağını önemle belirten Başkan Savaş, kampanyaya destek olan vatandaşların isimlerinin Hatayspor’un sosyal medya hesaplarından her gün yayınlandığını ifade etti.

Lütfü Savaş, Hatay milletvekillerinin de kampanyaya destek olduğunu ifade etti. Hatay milletvekilleri Abdulkadir Özel, Lütfi Kaşıkçı ve İsmet Tokdemir gibi isimlerin verdiği destek için teşekkürlerini ileten Başkan Savaş, farklı düşüncelere sahip partilerin bu konuda birlik olmasından duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Haber: Yılmaz AKPINAR