ROZETİMİZİ ÇIKARDIK, ŞİMDİ HİZMET ZAMANI


Cumhur İttifakı MHP Dörtyol Belediye Başkanlığı görevine seçilen Fadıl Keskin düzenlenen tören ile mazbatasını alarak resmen görevine başladı.
Mazbata törenine; MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı, MHP Hatay İl Başkanı Murat Adal, MHP Dörtyol İlçe Başkanı Şerif Türker, AK Parti Dörtyol İlçe Başkanı Mehmet Burak İzgi, 22.Dönem AK Parti Hatay Milletvekili İsmail Soylu, AK Parti ve MHP Kadın Kolları Başkanları, Gençlik Kolları Başkanları, Parti Yönetim Kurulu Üyeleri, Dörtyol Ülkü Ocakları Başkanı ve Meclis Üye Adayları ile birlikte kalabalık vatandaş topluluğu yoğun katılım gösterdi.

Meclis üyesi adayları ile birlikte ilçe seçim kurulundan mazbatasını alarak Saat 16:00’da Belediye binasına gelen Başkan Keskin’i coşkulu bir kalabalık karşıladı. Belediye önünde Kurbanlar kesilerek Kuran-ı Kerim tilaveti ve duâ edilmesinin ardından coşkulu kalabalığa konuşan Belediye Başkanı Fadıl Keskin: “Artık siyasi kimliğimizi çıkarıyoruz ve tüm halkımıza hizmet için başlıyoruz. Bana güvenen bu insanlara karşı beni mahcup etme Allah’ım” dedi.
Konuşmasının ardından makamına geçen Başkan Keskin, görevi Dörtyol Belediye Başkan Vekili Arif Ergin’den devraldı ve tebrikleri kabul etti.
Haber: Sedat İSKENDEROĞLU