SAĞLIK İÇİN PEDALLA!


İskenderun’a 11 kilometrelik bisiklet yolu kazandırmaya hazırlanan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sağlıklı hayat ve fiziksel aktiviteyi teşvik etmek amacıyla ‘Sağlık İçin Pedalla’ sloganıyla bisiklet sürme etkinliği düzenledi.

Çok güzel bir çalışmaya imza atan Fatih Tosyalı, İskenderun Atatürk Anıt Alanı’nda bisiklet sürücüleriyle bir araya geldi.
Anıt önünden başlayan ve sahil kordonu boyunca devam eden etkinlik büyük ilgi gördü. Bisikletçilerin turları boyunca tek şeritli sahil yolu yol trafiğe kapandı. Bisiklet sürücüleri turlarını Nihal Atakaş Camii’nden aynı istikamete dönerek tamamladı. 

Toplumda bisiklet kullanımının azaldığını belirten Başkan Akyol, “Bugünkü organizasyonumuz sağlıklı yaşam için bir hatırlatma. İnşallah, 11 kilometrelik bisiklet yolumuzu tamamlayınca, bisiklete olan tutkumuz artacak. Bisiklet Federasyonu yetkilimiz Ali Mamak Beyefendi ve Gençlik Merkezimizin değerli ekibiyle sağlıklı yaşamaya dikkat çekmek için böyle bir etkinlik düzenledik. Etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi tebrik ediyorum. Sağlığımız her şeyden önemli, sağlıklı yaşamak için dikkat edelim” dedi.
Sahilde bisiklet turuna, AK Parti İlçe Başkanı Av. Abdülkerim Güven, meclis üyesi adayları da katılım gösterdi. Haber: Yılmaz AKPINAR