GENÇLERLE EMİN ADIMLARLA GELECEĞE


AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur ittifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, İskenderun Gençlik Merkezi’nin düzenlemiş olduğu panelde gençler ve aileleri ile bir araya geldiler.

Panelde konuşan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, gençler için çok güzel projelerin yakın zamanda hayata geçeceğini müjdeledi. Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ve yoğun katılımla geçen panele AK Parti Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler, Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ile birlikte gençler ve aileleri katıldı. Burada ilk olarak konuşan AK Parti Hatay Milletvekili Adbulkadir Özel, bir arada olmaktan memnuniyetini dile getirdi.

Türkiye’nin 31 Mart gibi kritik bir seçim sürecine girdiğini kaydeden Milletvekili Özel, Hatay ve İskenderun’da Cumhur ittifakının zaferiyle özlenen ve beklenen güzel günlerin geleceğini vurguladı.

HERŞEY İSKENDERUN İÇİN!
Daha sonra konuşan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise, gençlere her zaman gereken önem ve değerin verileceğini önemle belirtti. İskenderun’u Cumhur ittifakı zaferiyle çok güzel günlerin beklediğini vurgulayan Tosyalı ,”Bizler çıkarsız ve menfaatsiz bir şekilde halka hizmeti hakka hizmet olarak bildiğimiz için bu göreve talibiz. Allah’ın izniyle siz değerli İskenderun halkının da vereceği desteklerle memleketimizin dört bir köşesini hizmetlerle donatacağız” dedi.

Gençlere projelerden de bahseden Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, kaymakamlık binasının gençlik merkezi olacağını, burada gençlerimizin daha iyi şartlar altında birlikte aktiviteler düzenleyeceğini sözlerine ekledi.

İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin program sonunda yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;“İskenderun Gençlik Merkezi olarak her alanda gençlerimizin aklını kurcalayan soruları en doğru kişisinden öğrenmeleri için uzun zaman önce “Cevabı Sende Arıyorum” programını başlatmıştık. Gençlerin tepkileri de yerinde kararlar aldığımızı doğruladı. Malum şu anda ülkemiz Yerel seçimlerle bir hayli meşgulken gençlerimizin beyinlerinde de bizler için neler olacak? Sorusu beliriyor. Bu sorunun cevabı da siyasilerimizde saklı. Bu programdan sonra gençlerimizin sorularının yanıtlandığını düşünüyorum. Gençlerimiz için çalışmalarını sürdüren ve bu programa katılan Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel’e, Cumhur İttifakı Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ve Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya gençlerimiz ve Gençlik Merkezi ekibim adına teşekkür ederim” şeklinde konuştu.