YERİNDE TESPİT, ANINDA ÇÖZÜM!


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, bir araya geldiği muhtarlar adaylarına “İskenderun’u 45 mahalle muhtarımızla birlikte yöneteceğiz” dedi.

Tosyalı, “Muhtarlarımız bizim gözümüz, kulağımız olacak. Her yere bizler yetişemeyebiliriz. Ama sizin bize bildirdiğiniz her sorun, yerinde tespit ile anında çözüme kavuşacak” diyerek, muhtar adaylarına başarılar diledi, destek sözü aldı.

‘BELEDİYEYİ MUHTARLARIMIZLA BİRLİKTE YÖNETECEĞİZ’
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, Ramada Otel’de muhtar adaylarını kahvaltılı programda ağırladı. Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, AK Parti İskenderun İlçe Başkanı Abdülkerim Güven, MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt, Ülkü Ocakları Başkanı Bünyamin Saraçoğlu, Türk Eğitim Sen Hatay 2 Nolu Şube Başkanı Yavuz Selim Yanık, Ahmet Keskin ve muhtar adaylarının katıldığı toplantıda, Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı önemli mesajlar verdi.

Tosyalı, “Sizlere söz veriyorum belediyeyi muhtarlarımızla birlikte yöneteceğiz. Muhtarlarımızın ayağına biz geleceğiz. Muhtarlarımız toplumun liderleridir ve önemli insanlardır. Mahallenizde yaşanan bütün olaylara muhtarlarımız vakıftır ve mahallenizin gelişmesinden de muhtarlarımızın önemi büyüktür. O yüzden diyorum ki, önce muhtarlıklarımızın fiziki koşullarını iyileştireceğiz. Teknolojiyle buluşturacağız. Sizin sorun adına paylaşacağınız her bilgiyi belediyede görüp, takip edeceğiz. Allah’ın izniyle anında da çözeceğiz!” dedi.

‘İSRAFA KARŞIYIM!’
Tosyalı, “Geçtiğimiz günlerde Gençlik ve Spor Bakanımız İskenderun’a geldi. 10 adet semt sahası, gençlik merkezi ve butik havuz sözünü aldık. Bununla sınırlı kalmayacak. Vaatlerimizi Mart ayının başında tüm İskenderunlu hemşehrilerimizin huzurunda açıklayacağız. İskenderun Teknik Üniversitesi’nde devasa bir kütüphane yapılıyor. İnşallah yeni stadı da oraya konuşlandıracağız. İstiyoruz ki, İskenderun’u belediye ve üniversite işbirliği içinde yönetelim. Burada muhtarlarımızın desteğini bekliyorum. İskenderun’da tasarrufa ve şeffaflığa önem veriyoruz. Söz veriyorum, israf olmayacak! Kişiye özel ihale anlayışı, imar mevzuları olmayacak!” diye konuştu.Başkan Adayı Fatih Tosyalı, alacağı en güzel hediyenin vatandaşların oyları olduğunu söyleyerek, “Biz seçimi kazandık, insanlarımızın sevgisini, dostlarımızın güvenini kazanıyoruz” ifadelerini kullandı.

‘FATİH BAŞKANIMIZIN YANINDAYIZ’
Cumhur İttifakı Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül ise, “İskenderun Belediye Başkan Adayımız Fatih Tosyalı Bey’e ve ekibine sonuna kadar güveniyoruz. İskenderun’a çok güzel hizmetleri olacak. O’nun enerjisi ve azmi, İskenderun için büyük bir şans” dedi.

AK Parti İlçe Başkanı Abdülkerim Güven ve MHP İlçe Başkanı Turan Bozkurt ise, Mart’ta yapılacak olan yerel seçimlerde muhtar adaylarına başarılar dileyerek, “Başkan Adayımız Fatih Tosyalı ile İskenderun kazanacak” dediler.
Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise muhtarlarla bire bir ilgilenerek, sorularını cevaplandırdı, programın sonunda ise hatıra fotoğrafı çekildi.
Haber: Yılmaz AKPINAR