TAM KADRO SAHADALAR!


31 Mart’ta yapılacak Belediye Başkanlığı seçimleri öncesinde sahaya inen ve çalışma temposunu arttıran AK Parti İskenderun Kadın Kolları üyesi kadınlar çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor, Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’ya destek istiyorlar.

AK Partili kadınlar, gittikleri yerlerde esnafları ve vatandaşları yanı sıra, evlere de nokta ziyaretlerinde bulunup, hasta, engelli ve yaşlı ziyaretleriyle de vatandaşları yalnız bırakmıyorlar. İlçe Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ve Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın eşi Arife Tosyalı’nın da katıldığı ziyaretlerde, vatandaşlar AK Partili kadınları büyük bir ilgiyle karşılıyor ve “Vakit İskenderun vakti” diyerek el ele gönül gönüle desteklerini sunuyorlar. Kadın Kolları Başkanı Gül Nalcı ziyaretlerle ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Neden Ak Parti’ konusunda halkı daha iyi bilgilendirmek için çalışmalarımızı aralıksız sürdürüyoruz.

Yapılan çalışmalar doğrultusunda vatandaşların çoğunun projelerimiz konusunda bilinçli olduğunu görüyoruz. Gittiğimiz her evde gelecek çalışmalarımızdan, projelerimizden bahsediyoruz. Bizlerde vatandaşlarımızdan aldığımız enerji ve destek ile birlikte durmak yok yola devam diyoruz” diye söyledi. Haber: Yılmaz AKPINAR