SÖZ GENÇLERİN!


İskenderun Gençlik Merkezi’nde Türkiye Gençlik Vakfı’nın düzenlemiş olduğu “Genç Türkiye Kongresi” projesi kapsamında 5 farklı temada toplam 100 öğrenci, fikirlerini dile getirdi. Kongreye katılan Cumhur İttifakı İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Gençlerimize örnek ev sahipliği sergileyen İskenderun Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin’e ve TÜGVA yönetimine teşekkür ediyorum. Gönül Belediyeciliğimizle gençlerimizin ufkunu açacak yep yeni projelerimizi el birliği ile hayata geçireceğiz” dedi.

“Biz bu çalıştayda çok şey öğrendik” diyerek, Genç Türkiye Kongresi ile ilgili görüşlerini aktaran Gençlik Merkezi Müdürü Ahmet Keskin, “Bu organizasyonu sorunsuz bir şekilde yürüten ve bize “Birde böyle düşün” diyerek söz hakkı veren TÜGVA’ya sonsuz teşekkürlerimizi sunarız. Gelecek biziz. Umudumuz dipdiri, bakışımız aydınlık. Şikâyet ettiğimiz her şeyi biz değiştireceğiz” diyerek ifade etti.

TÜGVA Hatay Şube Başkanı Sinan Köklü ise yaptığı konuşmada gençlerin fikirleriyle yeniliklere imza atacağını ve icatlar çıkaracağına inandığını vurguladı.Etkinlik sonunda, Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, kongreye katılan öğrencilere sertifika verdi. Heyet, salondaki öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.
Genç Türkiye Kongresi’ne geçmiş dönem AK Parti Hatay Milletvekilli Mehmet Alğan da katılım gösterdi.
Haber: Yılmaz AKPINAR