KADINLARIMIZA YÖNELİK KURSLARI ÇOĞALTACAĞIZ


Millet İttifakı CHP İskenderun Belediye Başkan Adayı Dr. Yılmaz Şahutoğlu, sürdürdüğü seçim çalışmalarına Azganlık’ta devam etti. CHP Hatay Milletvekili Suzan Şahin’in de eşlik ettiği ziyaretlerde hedef ve projelerini anlatan Şahutoğlu, bölge halkının talep ve sıkıntılarını da dinledi.

Beldelerin sorunlarını çok ii bildiklerini ifade eden Şahutoğlu, bu bağlamda çok ciddi projeler hazırladıklarını kaydetti. İskenderun’un 45 mahallesine eşit hizmet götürme kararlılığında olduklarını bir kez daha yineleyen Şahutoğlu, hizmet anlamında geri kalmış beldelere ise öncelik vereceklerini vurguladı. Şahutoğlu, kesinlikle eşit, şeffaf, adaletli, hakkaniyetli ve en önemlisi ulaşılabilir bir yönetim anlayışını İskenderun Belediyesi’nde hakim kılacaklarının sözünü verdi.

Azganlık’taki ev ziyaretlerinin yanı sıra Azganlık Sosyal Tesisini de ziyaret eden Şahutoğlu, burada dikiş kursu alan kadınlarla bir araya geldi. Bu tarz eğitimlerin kadınların sosyal hayata katılımları ve gelişimleri adına büyük önem arz ettiğini vurgulayan Şahutoğlu; “Özellikle kadınları çok önemsiyoruz. Kadınların bilinçli olması, sosyal olarak kendilerini geliştirmeleri çok önemli. Bizde bu kursları önemsiyoruz. Bunları daha da geliştirerek çoğaltmayı hedefliyoruz. İçerisinde kütüphanenin de yer alacağı sosyal tesislerde kadınlarımızın her anlamda kendilerini geliştirebilecekleri sosyal tesisler oluşturacağız. Bilinçli anneler, bilinçli çocuklar yetiştirir. Bilinçli çocuklar geleceğimizi inşa eder. Kadının dünya üzerinde olağanüstü emeği vardır” diyerek kadınlara verdiği önemi bir kez daha vurguladı. HABER MERKEZİ