İSKENDERUN HEPİMİZİN ORTAK GELECEĞİDİR


Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, sahadaki yoğun çalışma temposunu aralıksız zirvede tutuyor. Gün içerisinde iş insanları Sadullah Özkan, Yusuf Dönmez, Tevfik Sayek, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu Hayırsever İş insanı Nuri Üysen, Eczacı Teknisyenleri Derneği Başkanı Cemal Çelik ve İnşaat Mühendisleri Odası İskenderun Temsilcisi Kamil Turan ve yönetimi ziyaret eden Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “İskenderun, hepimizin ortak sevdası, ortak geçmişi ve ortak geleceğidir. Bizler, bu sevdamıza sahip çıkmak için yola çıktık. İskenderun’da herkes belediye başkanı, herkes meclis üyesidir. Fahri denetçi olarak her türlü talep ve beklentilerinizi bekliyorum. İskenderun’u birlikte yöneteceğiz” dedi.

EĞİTİM ÖNCELİĞİMİZ
Gittiği her yerde İskenderun’a dair hedeflerini anlatan Başkan Adayı Fatih Tosyalı, iş insanlarının toplumumuzun kalkınmasında çok önemli bir rolü olduğunu belirtti. Çalışma arkadaşlarının da eşlik ettiği toplantıda Tosyalı, İskenderun’da yapılacak çalışmalarda, sivil toplum kuruluşları ve iş insanlarından destek istedi. Tosyalı örnek kent, örnek belediye yapma hedefini projeleriyle anlatırken, tasarruf ve şeffaflığa vurgu yaptı.

Başkan Adayı Tosyalı, Yükseliş Koleji Bilim Kampüsü kurucusu Hayırsever İş insanı Nuri Üysen’i ziyaretinde ise, “Eğitim önceliğimiz. Yükseliş Kolejini ziyaret ederek işbirliği yapacağımız projelerimizi değerlendirdik. Nuri Bey’in eğitime müthiş katkıları var. İskenderun’a kazandırdığı eserlerden ötürü kutluyorum” dedi.
Kolejde müzik dinletisine katılan Tosyalı, çocuklara da hediye takdim etti.

Burada öğrencilere seslenen Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Sizler olmadan gelecek olmaz. Sizlere güveniyoruz. Sağlıklı yetişmeniz, güzel yürekli ve donanımlı olmanız, ülkemizin kalkınması açısından çok ama çok önemlidir. Sizden ricam, yeteneklerinize göre yaşamınızı yönlendirin ve güzel çalışın“ dedi.
Haber: Yılmaz AKPINAR