GÜCÜMÜZÜ GÖSTERECEĞİZ!


Cumhur İttifakı’nın Belen Belediye Başkan Adayı İbrahim Gül, Cumhur ittifakı Hatay Milletvekilleri, Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Adayı İbrahim Güler ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın katılımı ile Belen seçim ofisi açıldı.

Seçim ofisi açılışına yoğun katılım olurken açılış konuşmasını yapan Belen İttifak Adayı İbrahim Gül, “Her seçim kendi şartlarına göre çok önemlidir. 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimde çok önemli bir seçimdir. Ülkemizin huzursuz olması için dış güçlerin çabasıyla yapılmak istenen oyunları genel başkanlarımız bertaraf etmeyi başardılar” dedi.

Gül, “Yapılacak olan bu seçimlerde bizlere vereceğiniz güç ve destek sonucu inşallah Hatay’da Büyükşehirle birlikte kazanacağımız bu mücadelemizin sonucunda Hatay’a nasıl hizmet yapılıyor hep birlikte göstereceğiz. Bu nedenle kimimiz varsa onun yanına gidip mücadelemize ortak etmeliyiz. Belen’de seçim bürolarının açılmasıyla başladığımız çalışmalarımızın sonunda birlikteliğimizi ve gücümüzü dosta düşmana göstereceğiz. Çünkü biz Belediyeciliğin nasıl olduğunu çok iyi biliyoruz” dedi.

‘BİRLİKTEYİZ, BAŞARACAĞIZ’
Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu da yaptığı konuşmasında “Ben sonuna kadar Cumhur ittifakının adayı olan İbrahim Gül’ü destekliyorum. Bugün buraya gelerek destek vermem bunun çok açık göstergesidir. Bu Güne kadar Belediye Başkanlığı yaptığım sürece kimseyi farklı gözle bakmadım tek amacım hizmet yapmaktır” dedi. Başkan Vurucu son olarak, “Başka bir siyasi partiye girmeme yönelik dedikodularının aslı astarı yok” dedi.

Cumhur ittifakının Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İbrahim Güler ise yaptığı konuşmasında “Bu toprakların üzerinde birçok oyun oynanmak istendi. Ancak Cumhurbaşkanımız ve MHP Genel Başkanı Devlet Bahçelinin mücadelesi ile bertaraf edilmiştir. Şimdi halkımız da tabanda ittifak yaparak gücümüzü birleştirdik Hatay’a görmediği hizmetleri yapacağız” dedi. Haber: Cuma KESEROĞLU