FATİH TOSYALI’YA TAM DESTEK!


Seçim çalışmalarını sahada tam gaz yürüten Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, tepe mahallelerin talep ve beklentilerini dinliyor. Gültepe ve Buluttepe ziyaretlerinde Başkan Adayı Fatih Tosyalı’yı karşılayan kalabalık mahalle sakinleri ‘tam destek’ verdiler. Tepe mahalleleri ziyaretinde büyük bir ilgi ve sevgiyle karşılanan Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, “Bizim ilkemiz insan için şehirdir” dedi.

‘HALKIMIZ NE DİYORSA O OLACAK’
Şehre hizmet etmenin onurunu yaşamak yola çıktıklarını belirten Başkan Adayı Tosyalı, “Biz şehrimizi çok seviyoruz. Bizim ilkemiz insan için şehirdir. Burada halkımızın ne istediğini kendilerinden dinliyoruz. Bu bölgede ihtiyaçları zaten biliyoruz. Ancak halk ne istiyor, bizim için önemli. Biz kendi yapabileceklerimizi bir an önce hayata geçirirken, diğer konularda ise köprü vazifesi görerek halkımızın sorunlarını gidermek için çalışacağız. Bu kapsamda her mahallemizde sorunları görüp gereken çalışmaları gerçekleştireceğiz. Halkımız için çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

‘MAHALLELERİMİZİN İHTİYAÇLARINI BİLİYORUZ’
Sadece 5 yıllık değil şehrin gelecek vizyonunu belirleyecek akılcı ve uzun vadeli planlamalar yaptıklarını dile getiren Tosyalı, “Güzel bir ekibimiz var. Vatandaşlarımıza en iyi hizmeti üreteceğiz. Buralarda çocuk kulüpleri, kadın eğitim merkezleri, parklar olacak. Saha çalışmalarını daha hızlı bir şekilde yürüterek talepleri en alt seviyede tutmak en büyük arzumuz” dedi. 
Haber: Yılmaz AKPINAR