BÜYÜK BULUŞMA!


Cumhur İttifakı AK Parti HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı, seçim çalışmalarına ziyaretlerin ardından mahalle toplantılarıyla devam ediyor.

Yoğun ilgi gören “Büyük Buluşma’da, Karayılan, Sarıseki, Azganlık, Denizciler, Bekbele, Orhantepe, Akçay’da yapılan toplantılar yoğun ilgi nedeniyle adeta bir miting havasında gerçekleşti.

Yüzlerce vatandaşın katılımıyla oluşan coşkulu kalabalık, HBB Başkan Adayı İbrahim Güler ve İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’yı bağrına basarak sevgiyle kucakladı.
Başkan Adayı Fatih Tosyalı büyük sevgi gösterileriyle çıktığı platformda vatandaşları selamlayarak, gösterilen ilgi nedeniyle de mahalle sakinlerine teşekkür etti. HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, yoğun ilgi nedeniyle katılımcılara teşekkür ederek konuşmasına başladı.

Güler, “Ülkenin bağımsızlığının teminatı, Devletin birliği, Milletin dirliği için olmazsa olmazıdır. Önce ülkem ve milletim diyen bir anlayışın temsilcisi olarak, Hatay’da yaşayan her bir hemşerime şunları söylemeyi bir görev biliyorum; Cumhur İttifakı millidir! Cumhur İttifakı samimidir” dedi.

‘VATANDAŞ MEMNUNİYETİMİZ ESASTIR’
Güler açıklamasının devamında, “Biliyoruz ki vatan sevgisi millete hizmetin en büyük gücüdür. Bu sevginin en iyi gösterileceği zeminlerden biri hiç şüphesiz ki bizlerin görev ifa ettiği yerel yönetimlerdir. Şunu da herkes iyi bilmelidir ki; Bizim belediyecilik anlayışımızın öznesinde insan, yükleminde adalet vardır. Bizim belediyecilik anlayışımız en ücra köşede yaşayan vatandaşının dahi ihtiyaç ve sorunlarından haberdar olan, vatandaşın memnuniyetini ve refahını düşünen bir belediyecilik anlayışıdır” dedi.

‘HAYALLERİMİZ BÜYÜK’
Cumhur İttifakı AK Parti İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı ise konuşmasında, “Hepimizin burada yaşamaktan mutlu olduğu, hepimizin gururla ‘Ben İskenderunluyum’ dediği bir ilçe hayal ediyorum. Buna 45 mahallemiz dahil. Çocukların rahatça eğlenebileceği kulüpler, Kadın eğitim merkezleri, sosyal tesisler, denizle bulaşacağınız alanların olduğu, var olan yeşil alanlara yeni alanlar ilave ettiğimiz, sosyal, kültürel faaliyetlerle öne çıkmış, kültür belediyeciliğini daha da yukarıya taşımış, ilçesiyle hemhal olmuş, derdiyle dertlenen bir İskenderun hayal ediyoruz. Bunu yapacak Türkiye’de tek ekip, AK Parti’dir. Hep birlikte başaracağız” dedi. 

Tosyalı, “Şimdi el birliğiyle el ele, omuz omuza 31 Mart 2019 gecesine kadar, 1 Nisan sabahına kadar gönül gönüle İskenderun’da sıkılmadık el, çalınmadık kapı, girilmedik sokak, selam verilmedik akraba, eş, dost, komşu bırakmayana kadar çalışmak zamanıdır. 1 Nisan sabahı Cumhurbaşkanımıza güzel bir müjde vermek için hep birlikte çalışmaya sizi davet ediyorum. Tercihlerimizi hizmetten yana kullanmalıyız. Büyükşehir Belediyesi ile İskenderun Belediyesi’nin uyumlu çalışması için destek vermeliyiz. 31 Mart’tan sonra ‘Eyvah’ deme hakkımız yok” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından, miting havasında geçen toplantılarda HBB Başkan Adayı İbrahim Güler, İskenderun Belediye Başkan Adayı Fatih Tosyalı’nın, vatandaşları selamlamaları ile son buldu.